Στην Κρήτη Τετάρτη και Πέμπτη ο Γιώργος

Με μια σημαντική περιοδεία στην Κρήτη θα κλείσει στην πραγματικότητα την ιδιότυπη προεκλογική του εκστρατεία ο Γιώργος Παπανδρέου . Ήδη τα στελέχη που πρόσκεινται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση τόσο κατά τις ομιλίες του όσο και στη συγκέντρωση που θα γίνει μεθαύριο το βράδυ.

Ο κ.Παπανδρέου θα έρθει μεθαύριο το πρωί στο Ηράκλειο και θα μεταβεί στο Στόμιο της Ιεράπετρας όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες της περιοχής. Ακολούθως θα επιστρέψει στο Ηράκλειο όπου θα συναντηθεί με τη Νομαρχιακή του Κινήματος και στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στο Κλειστό του «Λίντο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για το Αρκάδι, μετά θα συναντηθεί με τη Νομαρχιακή Ρεθύμνου και το βράδυ θα πάει στα Χανιά όπου θα παρακαθίσει σε συνεστίαση που οργανώνουν οι φίλοι του.

Για τους φίλους του Γ.Παπανδρέου η περιοδεία στην Κρήτη είναι καθοριστική αφού θέλουν να δώσουν την καλή τελευταία εντύπωση ότι κερδίζουν άνετα την εσωκομματική μάχη.