Στην ΕΠΣΗ δεν άφησαν να περάσει... απαρατήρητη η δυσαρέσκεια, που εκφράστηκε μέσω ανακοίνωσης του ΔΑΟΗ για την μεταφορά του Υγειονομικού Σταθμού από το κλειστό των Πατελών στα γραφεία της Ένωσης.

Η διοργανώτρια Αρχή των τοπικών πρωταθλημάτων παίρνει θέση στο θέμα και με ανακοίνωση της προς τον ΔΑΟΗ τονίζει τα εξής:

“Αξιότιμε κ. πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με αφορμή την επιστολή σας, την σχετική με την μεταφορά και την λειτουργία του Υγειονομικού Σταθμού, σας υπενθυμίζει και σας γνωστοποιεί:

Ο Υγειονομικός Σταθμός της Ε.Π.Σ.Η. ο οποίος όπως καλώς γνωρίζετε προσωρινά φιλοξενείτο στις εγκαταστάσεις σας, ως αποκλειστικό σκοπό λειτουργίας του έχει την εκτέλεση του προαγωνιστικού ελέγχου των ποδοσφαιριστών και τη δημιουργία της κάρτας υγείας του αθλητού. Η επέκταση της σε άλλες ομάδες αθλητών αλλά και σε άλλες κοινωνικές ομάδες δεν αποτελεί πρωτεύοντα στόχο της ΕΠΟ, επομένως ούτε της Ενώσεως.

Όπως γνωρίζετε κ. πρόεδρε από την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων που διεξήχθη στις 10 Αυγούστου 2007 στον “Κήπο των Αισθήσεων”, που ήσασταν παρών, το αργότερο την 1η Σεπτεμβρίου του 2007 ο Υγειονομικός Σταθμός θα έπρεπε να είναι έτοιμος για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αθλητών των Σωματείων της Ε.Π.Σ.Η. Λόγος επίσπευσης της μεταφοράς του εξοπλισμού του Υγειονομικού Σταθμού από το Δημοτικό Αθλητικό Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου, ήταν η εισροή νερού στο χώρο όπου ήταν εγκαταστημένος. Η καθυστέρηση της λειτουργίας του Σταθμού, αλλά και ο κίνδυνος να υποστούν βλάβη από την υγρασία οι αναλυτές και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, επέβαλαν την άμεση μεταφορά μας στα γραφεία της Ενώσεως μας.

Τέλος, για την ουσία του θέματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Υγειονομικός Σταθμός λειτουργεί από τις 11.09.07 και στο διάστημα αυτό έχουν εξετασθεί 125 νεοεισερχόμενοι (νέα δελτία) ποδοσφαιριστές. Αποτελεί δε το σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους υγειονομικούς σταθμούς που αναπτύσσονται και σε άλλες περιοχές της χώρας μας”.



Νέες τιμωρίες



Νέες τιμωρίες σε παίκτες και κλήσεις σε απολογία παραγόντων και ομάδων, ανακοίνωσε χθες η ΕΠΣΗ. Πιο αναλυτικά:

ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

4 αγωνιστικές: Λουλάκης (Πατούχας), Φανουράκης (Αγ. Βαρβάρα), Νεονάκης (Πυργιώτισσα).

3 αγωνιστικές: Πυργιανάκης (Κορφές), Ζουμπουλάκης (Αγ. Βαρβάρα), Φιντικάκης (Ζαρός).

2 αγωνιστικές: Σελμάνι (Εθνικός), Μαρτιμιανάκης (Ρόκα).

1 αγωνιστική: Τσαγκαράκης (Πατούχας), Κουσίδης (Ν. Ηροδότου), Σχοιναράκης (Αγ. Βαρβάρα), Μαστορίδης (Δειλινά), Τσιμπινός (Μινωική), Καράνταης (Δίας), Αγιομυργιαννάκης (Πατούχας), Οικονομάκης (Ασπίδα), Πασπαράκης (Αγ. Δημήτριος), Μιχελινάκης (Αυγενική).

Σε απολογία κλήθηκαν για την Τετάρτη στις 7 μ.μ. η ΑΕΔΑ για το ματς με την Ανάληψη, η Τύλισος για το παιχνίδι με το Ασήμι, η Δαμάστα για τον αγώνα με τα Καμίνια και η Πυργιώτισσα για την αναμέτρηση με το Μεταξοχώρι.

Επίσης κλήθηκαν για να απολογηθούν ο προπονητής των Ν. Αλμυρού Ι. Κάββαλος για το ματς με το Αθλόπολις, ο παράγοντας του Πατούχα Εμμ. Λουλάκης για το παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα, ο βοηθός προπονητή της Ασπίδας Δ. Ζαϊμάκης για τον αγώνα με την Ασπίδα και ο παράγοντας των Ασιτών Δ. Αποστολάκης για το ματς με τη Μινωική.