Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 28η Οκτωβρίου αμέσως μετά την παρέλαση, το Parade Party του Talos Plaza, που υποστήριξε μουσικά ο ραδιοφωνικός σταθμός Super 90.4.
Πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκε στους αίθριους χώρους του εμπορικού κέντρου για να διασκεδάσει, με μουσική και χορό και να δοκιμάσει την τύχη του με τους διαγωνισμούς και τα διάφορα παιχνίδια που διοργάνωσε το Talos Plaza.
Μια από τις ωραιότερες στιγμές της εκδήλωσης ήταν η χορευτική ομάδα latin ρυθμών από Σχολή χορού της πόλης μας, που “έκλεψε” ευχάριστα τις εντυπώσεις και ξεσήκωσε το κοινό με τις εντυπωσιακές της φιγούρες.
Ξεχωριστή νότα στο πάρτι έδωσε και η μασκότ της ΠΑΕ Εργοτέλης, που έκανε βόλτες στο χώρο, φωτογραφήθηκε και διασκέδασε, με τα χαριτωμένα της καμώματα, μικρούς και μεγάλους.
Το πάρτι τελείωσε λίγο πριν τον αγώνα Εργοτέλης-Ολυμπιακός και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο πάρτι στον όμορφο χώρο του Talos Plaza.

