Σε μια ακόμη εντυπωσιακή μεταγραφή προχώρησε η Χερσόνησος. Ο Γιώργος Ανωγειαννάκης αποτελεί το νέο απόκτημα των “ερυθρόλευκων” και θα ενισχύσει με την παρουσία του τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Βασίλη Καραΐσκου.

Ο 25χρονος μέσος συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Παπαδάκη και πλέον θεωρείται κάτοικος Χερσονήσου για τον επόμενο χρόνο. Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την θετική έκβαση που είχε η συγκεκριμένη υπόθεση αφού ο Ανωγειαννάκης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μοναδικές πλέον εκκρεμότητες για τη Χερσόνησο παραμένουν οι μεταγραφές αριστερού μπακ και επιθετικού. Ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις και είναι πιθανόν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουν ολοκληρωθεί κι αυτές οι μεταγραφές.



Ηρόδοτος



Σήμερα θα ανακοινώσει και την 8η μεταγραφή του ο Ηρόδοτος αφού ο Άγγελος Καστελιανάκης που έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον πρόεδρο του συλλόγου Μάνθο Πουλινάκη, θα παρουσιαστεί και επίσημα στα ΜΜΕ.

Ο νεαρός επιθετικός μετά το πέρασμα του από τα Μάλια επέλεξε να ακολουθήσει τα χνάρια του αδερφού του Γιάννη που επίσης πήρε μεταγραφή στον Ηρόδοτο. Και γιʼ αυτό υπέγραψε για έναν χρόνο στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Βλαστός κι οι διοικούντες του συλλόγου έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς αναζήτηση τερματοφύλακα, προκειμένου να καλύψουν το κενό που άφησε κάτω από τα γκολπόστ η αποχώρηση του Γιώργου Καλομοίρη.

Ήδη έχουν προταθεί κάποιοι τερματοφύλακες, και τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις επί του θέματος ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ των “κυανόλευκων”.



Εμπόδια στη μεταγραφή Χατζηανδρέου στο Μοχό



Σύννεφα στην μετακίνηση του Χατζηανδρέου από τον Κεραυνό στο Μοχό παρουσιάστηκαν χθες, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή να βρίσκεται κυριολεκτικά “στον αέρα”.

Ο λόγος που “κόλλησε” η μεταγραφή ήταν η άρνηση της οικογένειας του 17χρονου ποδοσφαιριστή, να τον αφήσει να πάει στο Μοχό, φοβούμενη την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

Και γιʼαυτό εξέφρασαν τη θέληση να μείνει για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο στον Κεραυνό.

Από την άλλη ο πρόεδρος του Μοχού Γιάννης Μακρυγιαννάκης δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει τα όπλα και γιʼαυτό θα κάνει σήμερα μια ύστατη προσπάθεια προκειμένου να μεταπείσει την οικογένεια του Χατζηανδρέου και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Τέλος έφθασε χθες στο Ηράκλειο ο Θανάσης Λάιος που αγωνιζόταν στην Καρδίτσα και κατάγεται από το Μοχό. Ο 18χρονος μέσος θα δοκιμαστεί από το Δημήτρη Βολονάκη κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στους νεοφώτιστους.



ΠΑΟΚ

Στασιμότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κρουσώνα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τρεις ποδοσφαιριστές και αναμένει τις απαντήσεις τους το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Μανώλης Παπαματθαιάκης και η διοίκηση του συλλόγου δεν έχουν κατά νου κάποιες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που οι παραπάνω περιπτώσεις δεν καρποφορήσουν, καθώς ήδη διεξάγονται συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές.