Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μεταγραφικά θέματα του Εργοτέλη και ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν εξελίξεις τόσο σε ό,τι αφορά τον μέσο που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά όσο και στον αμυντικό χαφ.

Οι “κιτρινόμαυροι” κινούνται προσεκτικά και με μυστικότητα για το δεξί χαφ και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες δεν αποκλείεται στην εβδομάδα που διανύουμε να υπάρξει οριστική συμφωνία. Οσο για το όνομα του στον Εργοτέλη κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό και υποστηρίζουν ότι δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. “Υπομονή, λίγες μέρες ακόμη. Είμαστε σε καλό δρόμο για ένα παίκτη που δεν τον ξέρει κανείς, έλεγαν χθες άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το θέμα.

Το μόνο που διαρρέει είναι πως πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Superleague.

Την ίδια ώρα ο Μελισσάς βρίσκεται στο Ηράκλειο για διακοπές και φυσικά έχει επαφή με τον Εργοτέλη αφού θέλει να μείνει στην ομάδα. Το πρόβλημα είναι η Ξάνθη που τον ζητάει 45.000 ευρώ για να του δώσει την ελευθέρας του αλλά όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι ελπίδες ο Εργοτέλης να κάνει τελικά την κίνηση για να αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Αυτές είναι οι δύο βασικές υποθέσεις που έχει να διεκπαιρεώσει ο Εργοτέλης από και και πέρα θα κοιτάξει το θέμα των δανεικών. Αίσθηση προκάλεσε η αρνητική τροπή που πήρε το θέμα Σταθόγλου αφού η διοίκηση είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον παίκτη για να του προτείνει επαγγελματικό συμβόλαιο. Πάντως αν και ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος γι’αυτή την εξέλιξη στον Εργοτέλη απέφυγαν χθες να υψώσουν τους τόνους.