Ολοι στον Γιούχτα είχαν στρέψει την Κυριακή το βλέμμα τους στο Ρέθυμνο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι άφησαν στην... τύχη το άλλο μπαράζ μεταξύ Μινώταυρου και Δόξα Πλατανέ.

Ανθρωπος της ομάδας των Αρχανών “κατασκόπευσε” το παιχνίδι του Μαρτινέγκο και ήδη ο Μιχάλης Καλυκάκης άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του.

“Ο Μινώταυρος είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Εχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, την ομάδα μας και γενικότερα στις δυνατότητές μας. Κόντρα στον Μινώταυρο θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να νικήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας”, είπε χθες χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Γιούχτα για τον αντίπαλο στον... τελικό χωρίς βέβαια να μπει σε λεπτομέρειες. Στο μεταξύ σήμερα η ΕΠΟ θα αποφασίσει το γήπεδο που θα γίνει το μπαράζ, με επικρατέστερο το στάδιο του “Γάλλου” στο Ρέθυμνο.

Από την απόφαση αυτή θα διαμορφωθεί ανάλογα και το πρόγραμμα των προπονήσεων (σε φυσικό ή τεχνητό χόρτο). Τέλος στις Αρχάνες συζητούν το ενδεχόμενο να πάνε από την Παρασκευή στο Ρέθυμνο, θέμα που και αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

- Σʼ ένα επεισοδιακό παιχνίδι, Χαραυγή και ΠΑΝΟΜ 2000 αναδείχθηκαν χθες ισόπαλοι 2-2 για την Βʼ ΕΠΣΗ.