Στον αγώνα συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές του "Αετού Ανωγείων", κυπελλούχου και πρωταθλητή του νομού Ρεθύμνου για το 2007

Την ευκαιρία να βγάλουν τον παιδικό εαυτό τους (μερικοί τον έχουν... πάντα μαζί) και να προσφέρουν στιγμές γέλιου είχαν επίλεκτοι ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γιάννη Αναστασίου και του πατέρα Ανδρέα Κεφαλογιάννη, προέδρου του Α.Ο. Αετός Ανωγείων.

Σε αγώνα του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στα φιλανθρωπικά ιδρύματα: Παιδικά χωριά SOS (Αθήνα – σωματείο φροντίδας παιδιών), “Αγάπη” (Ρέθυμνο, Κρήτης - σωματείο ενίσχυσης ΑΜΕΑ), Στέγη Αγίου Νικολάου (Αθήνα – σωματείο ενίσχυσης αυτιστικών παιδιών), οι Επίλεκτοι Α επικράτησαν των Επιλέκτων Β με το αστρονομικό 9-8, μετά από συναρπαστική διακύμανση του σκορ!

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, έκαναν το ιερό καθήκον τους, αν και ο καιρός δε βοήθησε για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να γίνει θεσμός και τα γκολ στην καρδιά μας να συνεχιστούν.

Τον χορό των γκολ, περί ων ο λόγος, άνοιξε στο 12’ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, μετά από κάθετη πάσα του Τζόρτζεβιτς, για να γίνει το 2-0 στην επόμενη φάση από τον Χάρις Μεντουνιάνιν. Η μείωση του σκορ ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Αντώνης Ρέμος αστόχησε σε πέναλτι που πήρε ο Βασίλης Τσιάρτας αλλά ο Ναουσαίος, στην εξέλιξη της φάσης βρήκε δίχτυα με κοντινό σουτ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 47’, από την ατραξιόν του αγώνα, τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ήταν πολλά μέτρα οφ σάιντ αλλά εκμεταλλεύτηκε τα... στραβά μάτια, πανηγύρισε εκτός γηπέδου, πέταξε τη φανέλα του, δέχθηκε την κίτρινη κάρτα την οποία... έφαγε (κυριολεκτικά), για να γίνει αλλαγή μέσα σε αποθέωση. Οι πανηγυρισμοί των Επιλέκτων Α όμως κράτησαν δευτερόλεπτα, καθώς ο Άγγελος Χαριστέας έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους Επίλεκτους Β, για να κάνει το 3-3 ο Βασίλης Τσιάρτας στην επόμενη φάση. Ο Νίκος Μαχλάς στο 53’ έκανε το 4-3, για να σημειωθεί ακόμη μία ισοπαλία μετά από λίγα λεπτά και εν συνεχεία οι "άσπροι" να περάσουν για πρώτη φορά στο σκορ.

Οι Επίλεκτοι Α είχαν πάρει φόρα με συνέπεια να γίνει και το 6-4 αλλά ο Νίκος Μαχλάς... έδωσε νέο ενδιαφέρον με τη μείωση του σκορ. Μορφή του φινάλε αναδείχθηκε ο Νίκος Βέρτης που με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έκανε το 7-6 υπέρ της ομάδας του. Το 7-7 έκανε ο Ρέμος, ο οποίος παρακάλεσε τους πάντες προκειμένου να σκοράρει για δεύτερη φορά και να μη χάσει την προσωπική μονομαχία με τον Βέρτη. Δε δίστασε να πετάξει ακόμη και τα παπούτσια του σε αντίπαλο! Οι "άσπροι" προηγήθηκαν με 8-7 αλλά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ισοφάρισε και έδωσε ακόμη έναν καλλιτεχνικό τόνο στο ματς. Και που να δείτε μετά! Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Γιώργος Σαμαράς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πάσαρε στον Κύρο Βασσάρα, ο οποίος έκανε το τελικό 9-8 και αμέσως μετά σφύριξε τη λήξη. Αυτό είναι στημένο ματς κύριοι!

• Οι απουσίες δεν έλειψαν, με πιο σημαντική αυτή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός φορ επικοινώνησε όμως με τον Γιάννη Αναστασίου και του ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ήθελε να δώσει το “παρών”, όχι όμως και ο πρόεδρος της Ίντερ. Δεσμεύτηκε πάντως να κάνει το παν ώστε να επανορθώσει σε μελλοντικές συναντήσεις.