Ο ΠΑΝΟΜ πέρασε νικηφόρα το “εμπόδιο” των Μοιρών στο Κύπελλο και πλέον στο μυαλό του έχει μόνο το ντέρμπι κορυφής με τον Αστέρα Ρεθύμνου στη Σοχώρα. Ενα ντέρμπι που αναμένεται να κρίνει πολλά για την άνοδο, με τους Μαλιώτες πάντως να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην προετοιμασία τους. Οι Τζανετής, Πλύγκος και Καραντινάκης που δεν έπαιξαν προχθές προπονήθηκαν αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς και έτσι η συμμετοχή τους θα κριθεί σήμερα, ενώ όπως είναι γνωστό δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος Πατελής.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Διπλό ήταν το κακό για τη Χερσόνησο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” όχι μόνο αποκλείστηκαν, αλλά έπαιξαν και μισή ώρα παραπάνω λόγω της παράτασης, οπότε η καταπόνηση εν όψει πρωταθλήματος είναι μεγαλύτερη. Για το λόγο αυτό άλλωστε όσοι έπαιξαν δεν έκαναν προπόνηση χθες. Πάντως υπήρχαν και ευχάριστα από την “περιπέτεια” του Κυπέλλου, καθώς ο Χαμπαλης παίζοντας για είκοσι περίπου λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πιθανότατα θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στο Ατσιπόπουλο, όπως και ο Χάνος που χθες προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς. Επίσης οι Αραβιάκης-Κασαπάκης έπαιξαν για πρώτη φορά μετά από καιρό και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την Χερσόνησο.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, ο Ηρόδοτος συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Πέραμα. Στόχος των “κυανόλευκων” είναι φυσικά η νίκη προκειμένου να ανέβουν ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

ΠΑΟΚ

Οι τιμωρημένοι Κουράκης και Μακατουνάκης δεν θα ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιωνία, ενώ αντίθετα οι Νοικοκυράκης-Ξυδάκης αποθεραπεύτηκαν και ο Θεοδωράκης επιστρέφει.

ΑΟΤ

Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Μανωλακάκη, ο ΑΟΤ θα φιλοξενήσει την Κυριακή τον Πλατανιά σ΄ ένα ματς “κλειδί” για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.