Αλλαγές θα υπάρξουν στο μηχανογραφικό δελτίο που θα συμπληρώσουν φέτος οι απόφοιτοι ΤΕΕ.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας στο μηχανογραφικό δελτίο που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι Β’ κύκλου ΤΕΕ περιλαμβάνονται (3) τρία νέα Τμήματα ΤΕΙ, μετονομασίες τεσσάρων (4) τμημάτων ΤΕΙ, καθώς και τρία (3) τμήματα των ΤΕΙ που εντάσσονται και σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικότερα:

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

1.Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας με έδρα το Αίγιο που εντάσσεται στην Ομάδα 9.

2.Τμήμα Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας και Σχεδιασμού Εκθέσεων με έδρα τον Πύργο που εντάσσεται στις ομάδες 4 και 7.

ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τμήμα Νοσηλευτικής με έδρα το Διδυμότειχο, το οποίο εντάσσεται στην ομάδα 9.Μετονομασίες τμημάτων1.Το Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΤΕΙ Αθήνας που ανήκει στην ομάδα 9, μετονομάζεται σε Τμήμα Προσχολικής Αγωγής.

2.Το Τμήμα Διακοσμητικής του ΤΕΙ Αθήνας που ανήκει στην ομάδα 4 μετονομάζεται σε τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων.

3.Το τμήμα Οπτικής του ΤΕΙ Αθήνας που ανήκει στην ομάδα 9 μετονομάζεται σε τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας.

4.Το τμήμα Στελεχών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Εκμεταλλεύσεων του ΤΕΙ Μεσολογγίου που ανήκει στις ομάδες 7 και 8,μετονομάζεται σε τμήμα Διοίκησης Κοινωνικών-Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων.Τμήματα που εντάσσονται και σε άλλη ομάδα1.Το τμήμα Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και το Εμπόριο του ΤΕΙ Ηπείρου με έδρα την Ηγουμενίτσα εκτός από την ομάδα 7 εντάσσεται και στην ομάδα 4.

2.Το τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με έδρα την Κατερίνη εκτός από την ομάδα 8 εντάσσεται και στην ομάδα 7

3.Το τμήμα Οικολογίας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με έδρα τη Ζάκυνθο εκτός από την ομάδα 8 εντάσσεται και στην ομάδα 1.