Αʼ ΟΜΙΛΟΣ

ΟΑστέρας Μυρτιάς εξακολουθεί να οδηγεί εκ του ασφαλούς την κούρσα στον 1ο όμιλο της Βʼ ΕΠΣΗ, αφού, η διαφορά που τον χωρίζει από την Ανάληψη που ακολουθεί , είναι 8 ολόκληροι βαθμοί.

Η ομάδα της Μυρτιάς φιλοξένησε το Σάββατο τις Ελπίδες τις οποίες νίκησε άνετα με 2-0. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Καπελώνης και Κουκάκης.

Ανετη νίκη πέτυχε και η Ανάληψη αφού επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Ν. χάρη σε γκολ των Γιαλυτάκη, Αντωνακάκη και Χατζάκη.

Δοκάρι για τους νικητές είχαν οι Καρβουνάκης και Φραγκάκης.

Ισόπαλες 1-1, αναδείχτηκαν στις Γούβες η τοπική ομάδα και η Γαρίπα, σε ένα ματς που είχε 5 αποβολές. Ο Κυριακάκης για τους γηπεδούχους και ο Κώστας Σφακιανάκης για τη Γαρίπα, ήταν αυτοί που σκόραραν ενώ οι Παπαντωνάκης, Μαχαίρας, Καρδουλάκης (Γούβες), Κατσαρός, Γκικόκας (Γαρίπα), αποβλήθκαν απʼ το διαιτητή Γκούντρα.

Σπουδαία νίκη με 4-2 πήρε ο ΟΦΑ απέναντι στον ΠΑΝΟΜ 2000 χάρη σε χατ-τρικ του Σπετσιέρη και ένα γκολ του Ραφαέλο. Χατζάκης και Ασσαριώτης βρήκαν δίχτυα για τους Μαλιώτες.

Καταιγιστικός ήταν ο Πατούχας που συνέτριψε εντός έδρας τη Δόξα Ηρ. με 4-1 έχοντας ως σκόρερ τον Δημήτρη Παπαματθαιάκη του Ιωάννη, τον Μπριντάκη, τον Κυριακάκη και τον Λουλάκη. Ο Τριανταφύλλου σκόραρε για τη Δόξα Ηρ. και λίγο αργότερα αποβλήθηκε, ενώ δύο δοκάρια είχε ο Αποστολάκης.

Νίκη με 3-2 κατέκτησε ο Ατρόμητος, έχοντας ως αντίπαλο το Δαίδαλο. Πακιουφάκης Π., Πακιουφάκης Μ. και Βοριζανάκης βρήκαν δίχτυα για τους νικητές, ενώ για τους ηττημένους και τα δυο γκολ τα σημείωσε ο Μαχαίρας. Στο 30ʼ αποβλήθηκε ο Σαμπάνης της Δόξας Ηρ. Δίας και Ανδρογέας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 ενώ σήμερα η Χαραυγή θα υποδεχτεί τους Ν. Ηροδότου.