Ο Ιωνικός ήταν ο νικητής του χθεσινού ντέρμπι στη Νεάπολη, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος παρουσιάστηκε αρκετά προβληματισμένος και ταυτόχρονα ανακουφισμένος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

“Ο Εργοτέλης -είπε- έχει μια πολύ καλή ομάδα και αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς πραγματοποιήσαμε τη χειρότερή μας εμφάνιση τους δυο τελευταίους μήνες κι έχω εγώ την ευθύνη γι’ αυτό, καθώς άγχωσα τους παίκτες μου σε μεγάλο βαθμό. Κερδίσαμε μ’ ένα τζούφιο γκολ, ενώ χάσαμε το πέναλτι και αυτό ήταν δείγμα έλλειψης αυτοπεποίθησης”.

Ο Μανόλης Πατεμτζής έκανε άσχημο ντεμπούτο, αλλά δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του. Αντίθετα, δεν δίστασε να μιλήσει για τον διαιτητή όταν ρωτήθηκε. “Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη”, τόνισε στην αρχή ο κ. Πατεμτζής και συνέχισε: “Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς και κινδυνεύσαμε ελάχιστα μόνο από στημενες φάσεις. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά μας έλειπε η ουσία, την οποία είχε ο Ιωνικός. Τα πράγματα έγιναν πλέον πολύ δύσκολα, αλλά εχουμε υποχρέωση να παλέψουμε σε όλα τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος. Ο διαιτητής είχε μια μέτρια εμφάνιση”.

Πολλά παράπονα από τον Στυλιάρα είχε ο Ογκουνσότο. “Εδειχνε κάρτες μόνο σε μας κι όχι στους παίκτες του Ιωνικού, αν και έπαιζαν πολύ σκληρά. Οταν του το λέγαμε, μας απειλούσε ότι θα μας βγάλει έξω”, δήλωσε ο Νιγηριανός και πρόσθεσε ότι “ο Ιωνικός κέρδισε γιατί ήταν πιο τυχερός”.

Ο Σαχινίδης έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του. “Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή μας. Ημασταν αγχωμένοι αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη”.