“ΟΝαλιτζής και ο Μπρέσκα μας έκλεψαν το παιχνίδι. Μπράβο τους” . Ο Μύρων Σηφάκης μ’αυτά τα λόγια απέδωσε την εικόνα του χθεσινού αγώνα, στον οποίο ο Εργοτέλης επέστρεψε στις άσχημες εμφανίσεις και τις ήττες μετά από τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο τεχνικός του Εργοτέλη στάθηκε και στην απουσία των Οικονομάκη και Χανιωτάκη και κυρίως του πρώτου. “Ηταν μια σημαντική απουσία για μας” τόνισε χαρακτηριστικά ενώ εστίασε τις δηλώσεις του στα λάθη που έγιναν και τα οποία απέφεραν τα γκολ. Ο κ. Σηφάκης στον επίλογο των δηλώσεων του εξέφρασε την πίστη του για μια καλύτερη συνέχεια με την προϋπόθεση ότι η ομάδα του θα ενισχυθεί με τις μεταγραφές αλλά και την επιστροφή των παικτών που για διάφορους λόγους απουσίαζαν χθες.



Η τιμωρία



Ο Γιώργος Βαζάκας από την άλλη επικέντρωσε τις δηλώσεις του στην τιμωρία του Πανιωνίου. “Με την απόφαση αυτή τιμωρήθηκαν οι παίκτες οι προπονητές και οι διοικήσεις. Πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι των επεισοδίων”. Οσο για τον αγώνα: “Δεν παίξαμε καλά αλλά ήμαστε ανώτεροι από τον Εργοτέλη”.

Ο Βαγγέλης Τζιώλης στάθηκε κι αυτός στην τιμωρία και τόνισε ότι ο Πανιώνιος αντέδρασε χθες σαν μεγάλη ομάδα. “Είναι κρίμα να μας παίρνουν τον ιδρώτα μας. Είμαστε κατά της βίας αλλά να τιμωρηθούν οι ένοχοι” καταλήγει ο νεαρός παίκτης του Πανιωνίου.

Ο Ηλίας Ελευθεριάδης τόνισε ότι ο Εργοτέλης άξιζε κάτι καλύτερο από το χθεσινό ματς, και υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.