Στις λάσπες υπάρχει κίνδυνος να πνιγούν οι κάτοικοι σε δρόμο της περιοχής Κορώνη Μαγαρά εξαιτίας μπαζώματος στο ρέμα που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της οδού Ματθαιάκη.

Μία ολόκληρη περιοχή όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι έχει μπαζωθεί από άτομα που έχουν αναλάβει τις εργασίες σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές.

Σύμφωνα με κατοίκους που επικοινώνησαν με την «Π» η περιοχή κινδυνεύει να πνιγεί στις επόμενες βροχές, επειδή κάποιοι θέλουν να επεκτείνουν τις αυλές τους.

Τις προηγούμενες ημέρες με τις έντονες βροχοπτώσεις μία ολόκληρη περιοχή καλύφθηκε από τόνους λάσπης, εγκλωβίζοντας τους κατοίκους που μένουν εκεί.

Το ρέμα που έχει καλυφθεί από μπάζα είναι παράλληλο της οδού Ματθαιάκη και της εθνικής οδού και σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων οι αρμόδιες υπηρεσίες γνωρίζουν για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, όμως δεν έχουν κάνει κάτι μέχρι στιγμής.

«Ένας ορμητικός λασποχείμαρρος δημιουργείται κάθε φορά που βρέχει. Υπάρχει κίνδυνος να πνιγεί ολόκληρη η περιοχή» μας ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος