Ο καιρός τα έκανε... μούσκεμα χθες και εξαιτίας του ματαιώθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τους Νέους της ομάδας. Η βροχή που έπεσε τις τελευταίες μέρες επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο στα γήπεδα του ΒΑΚ και χθες το πρωί με τη σύμφωνη γνώμη του Ράινερ Μάουρερ αποφασίστηκε να ακυρωθεί το φιλικό με την ερασιτεχνική ομάδα.

Αντʼ αυτού έγινε προπόνηση για όλους τους παίκτες. Προπόνηση έγινε και το πρωί απʼ όπου προέκυψαν δύο προβλήματα για τον Γερμανό τεχνικό. Το ένα αφορά τον Οφορίκουε και το δεύτερο τον Κουνενάκη, οι οποίοι αποχώρησαν από το πρόγραμμα. Ο Γκανέζος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και προληπτικά εγκατέλειψε για να υποβληθεί σε θεραπεία από τον Γιώργο Βερερουδάκη. Ο Νίκος Κουνενάκης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει και αυτός, για προληπτικούς λόγους. Όσον αφορά τον Οφορίκουε πάντως, χθες το απόγευμα πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό. Η πορεία της κατάστασης του Κουνενάκη δεν μπορεί να εκτιμηθεί, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό. Όπως και να έχει, η διακοπή είναι ευεργετική για τους παίκτες, αλλά και για την ομάδα σʼ αυτή την περίπτωση. Εκτός αυτών των δύο, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο νεαρός Πλουσής που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση στο πόδι του.



Δύο φιλικά

Το χθεσινό με τους Νέους δεν έγινε, ωστόσο ο ΟΦΗ θα δώσει δύο φιλικά σήμερα και τη Δευτέρα. Σήμερα στις 5 μ.μ. θα αντιμετωπίσει, καιρού επιτρέποντος, τον Αστέρα Ρεθύμνου στο Βαρδινογιάννειο. Και τονίζουμε το “καιρού επιτρέποντος” διότι δεν αποκλείεται αν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς, να μη γίνει ούτε αυτό το ματς. Την Δευτέρα ο ΟΦΗ θα μεταβεί στα Χανιά, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που δέχθηκε από τον ΑΟΧ. Οι πρωτοπόροι του 10ου Ομίλου στο Περιφερειακό γιορτάζουν τα 60 χρόνια από την ίδρυσή τους και ο ΟΦΗ θα τιμήσει με την παρουσία του εκεί και με το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει, αυτή την επέτειο.