Για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας (19 Αυγούστου με 3 Σεπτεμβρίου) αναχώρησε χθες η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Παίκτες και τεχνικό τιμ των πρωταθλητών Ευρώπης προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και υποσχέθηκαν σκληρή δουλειά για το καλύτερο δυνατό.

«Είναι η πιο ωραία μέρα, γιατί ξεκινά ένα νέο και όμορφο ταξίδι. Τα παιδιά δείχνουν την αγάπη τους για την Εθνική, έχουν διάθεση και όρεξη. Όλοι οι αντίπαλοί μας θέλουν να κερδίσουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Γιαννάκης, που θα κληθεί σε λιγότερο από έναν μήνα να επιλέξει τους 12 εκλεκτούς του από τους 18 παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία. «Η Εθνική ανήκει σε όλους. Η επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ, για παράδειγμα, δεν ήταν υπόθεση των 12 παιδιών. Βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που είχαμε μαζί μας στην προετοιμασία. Θα επιλέξουμε τους παίκτες, οι οποίοι θα βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον», δήλωσε ο πολυνίκης τεχνικός.Λαφάρα πήρε ο ΟΦΗ

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε το μπάσκετ του ΟΦΗ.

Απέκτησε τον Βασίλη Λαφάρα από τον Ανδρογέα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γαλυφιανάκης, η προετοιμασία θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Ο αντιπρόεδρος του Ερ. ΟΦΗ Νίκος Βλαχάκης αναφερόμενος στη μεταγραφική ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ, υπογράμμισε: “Οι μεταγραφές της ομάδας ολοκληρώθηκαν. Πιστεύω ότι η Διοίκηση προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό και ο προπονητής θα έχει την δυνατότητα αρκετών λύσεων. Θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο στην κατηγορία και θεωρούμε ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις να το κάνει”.Συγχώνευση του Μίνωα

Διαλύεται ο Μίνωας και συγχωνεύεται με το “Ηράκλειο”. Το τυπικό μέρος της ιστορίας θα γραφτεί στις 23 Ιουλίου στις 6μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί η Γ. Συνέλευση των μελών του “Ηράκλειο” στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Το θέμα της φυσικά θα είναι “η έγκριση συγχώνευσης δια απορρόφησης του σωματείου ΑΚ.Η. “Ο ΜΙΝΩΑΣ” στον “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ”.

Εαν δεν υπάρξει απαρτία, η Γ. Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 24-7-2006 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.Η νέα Διοίκηση στην Αναγέννηση

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Ομιλος Φιλάθλων Αρκαλοχωρίου “Αναγέννηση” που συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αντώνης Παναγιωτάκης

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Χανιαλάκης

Ταμίας: Ηρακλής Φουκαράκης

Γ. γραμματέας: Νικόλαος Μπελενιώτης

Ε. γραμματέας: Δήμητρα Φραγκιαδάκη

Εφορος ποδοσφαίρου: Αριστοτέλης Γαβριλάκης

Εφορος μπάσκετ: Ηρακλής Φουκαράκης

Εφορος τένις: Δήμητρα Φραγκιαδάκη

• ΕΠΣΗ:Δημήτρης Κατσουλάκης

Δημήτρης Φουκαράκης

• ΕΚΑΣΚ: Ηρακλής Φουκαράκης, Νίκος Δολαψάκης

Δημόσιες σχέσεις: Αντώνης Παναγιωτάκης, Νικόλαος Χανιαλάκης, Ηρακλής Φουκαράκης, Νικόλαος Μπελενιώτης, Δήμητρα Φραγκιαδάκη, Αριστοτέλης Γαβριλάκης, Ηρακλής Φουκαράκης.

Μέλη: Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης, Εμμανουήλ Βολυράκης, Σταύρος Τεγονίκος, Ιωάννης Χατζηδάκης, Στυλιανός Πλευράκης, Εμμανουήλ Αθανασιάδης, Ευάγγελος Γαβριλάκης, Ιωάννης Πασσάς, Γεώργιος Καλογιαννάκης.