Δεν συγκρατήθηκε ο αντιπρόσωπος κοσμημάτων από την Αθήνα, όταν είδε μπροστά του τον 23χρονο νεαρό τοξικομανή που πρωτοστάτησε στην κλοπή πέντε βαλιτσών κοσμημάτων από το αυτοκίνητο του και του επιτέθηκε μέσα στο δικαστικό μέγαρο!

Το συμβάν έγινε χθες, ενώ όλοι περίμεναν για να γίνει η δίκη του 23χρονου και δύο ακόμα ατόμων που εμπλέκονται στην κλοπή. Ο αντιπρόσωπος, επιχείρησε να χτυπήσει τον 23χρονο και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί για να τον προστατέψουν. Μετά την επίθεση αποχώρησε από το δικαστήριο και δεν προσήλθε όταν αναγνώστηκε το όνομα του από τον κατάλογο των μαρτύρων.

Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα των κατηγορουμένων που ζήτησαν προθεσμία και θα γίνει σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του αντιπροσώπου ήταν ανασφάλιστο και με τη βοήθεια ενός 25χρονου τον οποίο κάλεσε, μετέφεραν πέντε βαλίτσες με κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ, σε σπίτι στην Αγία Αικατερίνη, όπου έκαναν τη μοιρασιά. Στην προσπάθεια τους να «διώξουν» όπως-όπως το εμπόρευμα, πούλησαν μεγάλη ποσότητα σε ένα τσιγγάνο, αντι του ποσού των 50 ευρώ.

Μικρή ποσότητα, έδωσαν και σε μια 23χρονη φίλη τους, επίσης τοξικομανή. Όλοι έχουν απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν.