Aλλη μια σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Nana Beach. Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός TUI βράβευσε για τις υπηρεσίες που παρέχονται στο Nana Beach ως το καλύτερο Family ξενοδοχείο ανά τον κόσμο για την σεζόν 2005.

Στο ξενοδοχείο Nana Beach δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε υπηρεσίες που αφορούν την οικογένεια και τους μικρούς επισκέπτες, ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για την φιλοξενία των οικογενειών έχουν κατασκευαστεί για το σκοπό αυτό, με όλες τις παροχές και τις ανέσεις για την διαμονή των οικογενειών με μικρά παιδιά.

Παράλληλα μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου παρέχονται πολλαπλές δραστηριότητες για την διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών, ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα με παιχνίδια , mini club με animators μόνο για παιδιά, παιδικό μενού και ειδικά καθισματάκια μέσα στα εστιατόρια και πολλές άλλες δραστηριότητες που ως κύριο μέλημα έχουν την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και την ασφάλεια στις οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν τις διακοπές τους με τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο Nana Beach έχει πάρει και το βραβείο ως Πρωταθλητής Περιβάλλοντος πάλι για την σεζόν 2005 από την TUI.

Η ξενοδοχειακή μονάδα Nana Beach All Inclusive Resort βρίσκεται στην περιοχή του Λιμένα Χερσονήσου του νομού Ηρακλείου, τοποθεσία με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος που η παραλία του βραβεύεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια με την Γαλάζια Σημαία.

Το Nana Beach είναι πιστοποιημένο με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001 από το 2003 καθώς και με τα συστήματα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 και HACCP.