Στο γήπεδο της Κριτσάς θα βρεθούν σήμερα οι Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων του Ηρακλείου για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του Λασιθίου στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ενώσεων.

Τα ηρακλειώτικα συγκροτήματα είναι βέβαια τα απόλυτα φαβορί για να πετύχουν δύο ακόμα νίκες με τις οποίες θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά τις πρώτες θέσεις των ομίλων τους που οδηγούν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, κυρίως στην κατηγορία των Νέων, αρκεί να θυμίσουμε το 10-0 με το οποίο είχε συντρίψει στον Αʼ γύρο το Ηράκλειο τον σημερινό του αντίπαλο.

Σε ό,τι αφορά τους παίδες, η Μικτή Ηρακλείου στοχεύει στο 5 στα 5 πριν μεταβεί στα Χανιά για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου (1/2).

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Μανόλης Ντάγκινης για τα σημερινά ματς:

ΝΕΟΙ

Σαρρής, Γιακουμάκης, Δρακούλης, Μονιάκης, Αντωνάκης, Μασέλης, Κουνενάκης (Εργοτέλης), Ρουσάκης, Μαμουλάκης, Μαθιουδάκης, Πλουσής, Φερεντίνος, Ξενοδόχοφ (ΟΦΗ), Βλάχος (ΕΓΟΗ), Φουκαράκης (Χερσόνησος), Χατζηανδρέου, Μακαρώνας (ΠΟΑ), Κοιλιάρας (Ηρόδοτος).

ΠΑΙΔΕΣ

Χαλκιαδάκης, Χωματάς, Αποστολάκης Α., Αποστολάκης Ε., Μανουράς, Μιχελιδάκης, Ανωγειανάκης, Πηγιάκης (Εργοτέλης), Τζωρμπατζάκης, Μπέρκης, Δεληθωμαΐδης, Καραταράκης (ΟΦΗ), Χατζηκωνσταντίνου, Σταυρουλάκης, Κασαπάκης (ΠΟΑ), Καντιδάκης (Μαραθώνας), Καραντινός (Δόξα), Αριστεινίδης (ΑΟΤ).



Το πρόγραμμα



Εκτός από το ματς Λασιθίου-Ηρακλείου στο γήπεδο του Γάλλου θα αναμετρηθούν το Ρέθυμνο με τα Χανιά. Το πρόγραμμα έχει ως εξής (12μ. οι Παίδες 2 μ.μ. οι Νέοι):

• Λασίθι-Ηράκλειο (γηπ. Κριτσάς): Βοσκάκης, Καψαλάκης, Συργούνη (Ρεθύμνου).

• Ρέθυμνο-Χανιά (γηπ. Γάλλου): Καραλάκης, Δρανδάκης, Σκύβαλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΝΕΟΙ

1). Ηράκλειο 10 14-1

2). Ρέθυμνο 5 3-7

3). Χανιά 5 8-3

4). Λασίθι 1 2-20

ΠΑΙΔΕΣ

1). Ηράκλειο 12 12-1

2). Χανιά 7 8-9

3). Λασίθι 3 5-10

4). Ρέθυμνο 1 4-9