Τραγικό τέλος βρήκε ένας 60χρονος πέφτοντας στο κενό από ύψος πέντε μέτρων, στην προσπάθειά του να βγει από το αυτοκίνητο που επέβαινε και το οποίο είχε ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση στην άκρη μίας μικρής γέφυρας, έξω από το χωριό Κλίμα του δήμου Τυμπακίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στο πέμπτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τυμπακίου- Κλίματος.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών ο Ε.Σ φεύγοντας από το Κλίμα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε στην άκρη της μικρής γέφυρας. Το μισό αυτοκίνητο «πατούσε» στο οδόστρωμα και το υπόλοιπο τμήμα του ήταν μετέωρο. Ο 60χρονος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο του από την πόρτα του συνοδηγού και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία κι έπεσε στο κενό.

Το σημείο που έγινε το συμβάν απέχει λίγα μέτρα από την είσοδο του χωριού, κάτοικοι του οποίου ενημέρωσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί και κάτοικοι του Κλίματος και πυροσβέστες τον ανέσυραν νεκρό.

Εκτιμάται ότι ο άτυχος Μεσαρίτης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του τη στιγμή που έπαιρνε τη στροφή με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο κιγκλίδωμα. Η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή, κάτι που προκύπτει από τις μικρές ζημιές που προκλήθηκαν κυρίως στη δεξιά πλευρά του οχήματος.

Από την νεκροψία που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο Ε.Σ υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, γεγονός που ίσως να συντέλεσε στην πτώση του.