Περιφερειακή σύσκεψη των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την υποχρεωτική εφαρμογή της Ευέλικτης Ζώνης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της παλιάς Ακαδημίας (53ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου).

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ σε συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη, τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την απόφαση (Φ. 12.1 / 545 / 85812 /Γ1 /31-08-2005) της Υπουργού Εθνικής Παιδείας κ. Γιαννάκου, με την οποία αποφασίζεται η γενίκευση του προγράμματος της Ευέλικτης Ζώνης σε όλα τα σχολεία της Π.Ε., αποφάσισε να πραγματοποιήσει περιφερειακές συσκέψεις των συνδικαλιστικών στελεχών σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες η ΔΟΕ θα εκπροσωπηθεί από κλιμάκιο μελών του Δ.Σ, για ενημέρωση τόσο στο θέμα της Ευέλικτης Ζώνης, όσο και για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Σύσκεψη για την Κρήτη θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και σ' αυτή θα λάβουν μέρος όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη, τα μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων της Κρήτης, αλλά και όλα τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

Στην παραπάνω Περιφερειακή Σύσκεψη, τη ΔΟΕ θα εκπροσωπήσουν τα μέλη του Δ.Σ, Κώστας Παπλωματάς και Παντελής Βαϊνάς.