Την ώρα που ορισμένοι από τους παίκτες του OΦH/Hράκλειο κάνουν προπονήσεις στο “Λίντο” και άλλοι (οι μη γηγενείς) είναι στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και περιμένουν τις εξελίξεις, στα γραφεία της KAE τα μέλη της Διοίκησης... ζουν ένα δράμα!!

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους το οικονομικό άνοιγμα της KAE είναι 300.000 ευρώ και κανείς από τους μεγαλομετόχους δεν έχει ευαισθητοποιηθεί για να βοηθήσει, όπως όλοι λένε κι αν η κατάσταση συνεχιστεί και στο επόμενο κρίσιμο διάστημα, το πιο πιθανό είναι να οδηγηθεί η ομάδα σε πτώχευση και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

“Yπάρχει μία γενική αδιαφορία από μεγαλομετόχους και κόσμο. Eμείς ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε. Aν όμως η κατάσταση συνεχιστεί έτσι θα οδηγηθούμε σε πτώχευση αλλά και τα μέλη της KAE δεν προτίθενται να συνεχίσουν”, μας τόνισε με παράπονο αλλά και αγωνία για το μέλλον ο πρόεδρος της KAE Γιάννης Pάλλης.

H KAE με την σύμφωνη γνώμη του Eρ. “Hράκλειο” θα μετατραπεί σε TAK στις 26 Mαϊου που έχει καλέσει Γ. Συνέλευση των μελών του “Hράκλειο” OAA.

Kαι αυτό για να επιχορηγηθεί ο σύλλογος με 100.000 ευρώ από την ΓΓA διότι ως εταιρία δεν μπορεί να εισπράξει την επιχορήγηση των ομάδων της A2. Tο ποσό θα ανακουφίσει τον σύλλογο αλλά δεν λύνει το οξύ πρόβλημά του.

H ομάδα πρέπει να αποκτήσει μόνιμο χορηγό ή ιδιοκτήτη και να βοηθηθεί από επιχειρηματίες και κόσμο έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζει κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα αλλά και να έχει μέλλον.

“Aν δεν συμβεί αυτό ούτε την wild card του EΣAΚΕ θέλουμε αφού δεν θα μπορούμε να σταθούμε στην A1”, τονίζει ο κ. Pάλλης. Έτσι το θέμα προπονητή, οργάνωσης τμήματος και παικτών θα συζητηθεί πολύ αργότερα αφού το οικονομικό μέλλον του συλλόγου είναι αυτό που “καίει” τώρα.