Στο πλευρό του “Ηράκλειο” στάθηκαν οι φίλοι του Άρη που πήγαν από νωρίς στο γήπεδο και αποδοκίμασαν τον Μακεδονικό που ήταν αντίπαλος της ομάδας τους στον ημιτελικό.

Εξάλλου αρκετοί Ηρακλειώτες βρέθηκαν στη Λάρισα για το φάιναλ φορ όπως και πρώην παίκτες και παράγοντες των κρητικών ομάδων. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τους παλιούς αθλητές Καραΐσκο (ΟΦΗ, Ηράκλειο), Περδικάκη (ΓΕΗ), τον κριτή κ. Βλάσση και τον γνωστό επιχειρηματία κ. Ταμιωλάκη. Στις κερκίδες υπήρχε πάντως κι ένα πανό που έγραφε “Ηράκλειο-Θύρα 13” για τον Παναθηναϊκό φυσικά.

• Για προληπτικούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι ο Τσαντ Όστιν που αισθανόταν καλύτερα και κάθισε με πολιτικά στον πάγκο του “Ηράκλειο”.

• Θετικά σχόλια για τους Μπένερμαν, Χόρβατ αλλά και τον Μπάτσικ έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης.

• Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού προς την EOK για τον καταμερισμό των εισιτηρίων που παραχώρησε η πλευρά του Mακεδονικού και τα οποία κατέληξαν στους οπαδούς του Άρη. Δεν έλειψαν πάντως οι μικροσυμπλοκές ανάμεσα στους φίλους του Παναθηναϊκού και σ’ αυτούς του Άρη πριν από την έναρξη του τελικού.