Ο Εργοτέλης βρίσκεται φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μπροστά στην πρόκληση της ανόδου στη Β’ Εθνική και σήμερα η διοίκηση του οργανώνει συγκέντρωση στο “Μαρτινέγκο” με αντικείμενο συζήτησης το θέμα αυτό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει στους παράγοντες της ομάδας την ευκαιρία να βρεθούν κοντά με τους φιλάθλους - επώνυμους κι ανώνυμους και να ακούσουν τις απόψεις τους για τον Εργοτέλη και την ενδεχόμενη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί και αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας, παλιοί και νέοι παράγοντες αλλά και παλαίμαχοι άσοι.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια άτυπη Γενική Συνέλευση που δεν θα πάρει αποφάσεις αλλά θα δώσει το στίγμα για το τί μέλλει γενέσθαι στην ομάδα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Τα προβλήματα εν όψει του αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στην Καστοριά είναι συγκεκριμένα, αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σουτζής, Αποστολάκης, Δημήτρης.