Χωρίς προβλήματα και με τους Κιάσσο, Μπεκιάι να μένουν εκτός 18αδας ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ για το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο ( 4 μ.μ., “Θ. Βαρδινογιάννης”).

Ο Ζντένεκ Σκάσνι άφησε εκτός αποστολής τον Κιάσσο κι αυτό δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει πλέον μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης του από τον ΟΦΗ αλλά και τον Μπεκιάι που δεν θα ξαναπαίξει φέτος και πιθανότατα το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν.

Στην 18αδα συμπεριλήφθηκαν οι: Χανιωτάκης, Σηφάκης, Μπελεβώνης, Δέντσας, Χρυσάφης, Κολιτσιδάκης, Κώτσιος, Αδάμος, Μοσχογιάννης, Ρουμπάκης, Σολίς, Σοάρες, Μπόατενγκ, Ντεγιάνοφ, Κουνενάκης, Γκόμεζ, Μ. Δερμιτζάκης, και Κεφαλούκος.

Εκτός των Κιάσσου, Μπεκιάι αποκλείστηκαν και οι Φραγκιουδάκης, Αναστασιάδης, Δασκαλάκης καθώς και οι τραυματίες Σταυρακάκης, Κ. Δερμιτζάκης.

Το πιο πιθανό σχήμα για το σημερινό ματς είναι το εξής: Χανιωτάκης, (Σηφάκης), Μπελεβώνης, Ρουμπάκης, Κολιτσιδάκης, Κώτσιος, Αδάμος, Σολίς, Ντεγιάνοφ, Κουνενάκης, Σοάρες, Γκόμεζ.

Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη. Ο ΟΦΗ για να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία και ίσως να βάλει πλώρη για κάτι καλύτερο και ο Πανιώνιος για να σιγουρέψει την έξοδο του στην Ευρώπη.

Η ομάδα της Ν. Σμύρνης που θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων της που ταξίδεψαν με καράβι χθες από την Αθήνα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σίλιακ που επέστρεψε τραυματίας από την Σλοβενία και η απουσία του είναι πλήγμα για τους “κυανέρυθρους”.

- Από την θύρα 6 μαθητές-τριες του 8ου Λυκείου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα προσκεκλημένοι της διοίκησης.