Ένα ταξίδι στο μέλλον θα κάνουν όσοι συμμετάσχουν στο 3ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο την ερχόμενη Κυριακή.

Την ενδιαφέρουσα αυτή δραστηριότητα διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ηράκλειο η ομάδα «Εκείνοι οι άλλοι».

Το κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού θα ξεκινήσει από το χώρο της Λότζια (Δημαρχείο Ηρακλείου) την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11 το πρωί. Οι υποψήφιες ομάδες θα πρέπει να οργανωθούν και να ορίσουν αρχηγό και να δώσουν ένα όνομα στην ομάδα τους (όσο πιο ευρηματικό, τόσο το καλύτερο). Απαγορεύεται όμως να χρησιμοποιηθούν ονόματα επιχειρήσεων η εταιρειών.

Και το φετινό Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου.

Το φετινό κυνήγι

Έτος 2050. Η πόλη του Ηρακλείου έχει στερηθεί τα Λιοντάρια της Κρήνης Μοροζίνι ως αποτέλεσμα της κλοπής επιτήδειων ληστών. Στη θέση τους έχουν τοποθετηθεί 5 γατάκια ,τα οποία άφησαν οι κλέφτες σαν κίνηση ειρωνείας και απαξίωσης προς τους πολίτες του Ηρακλείου. Αφήνουν μάλιστα και το χαρακτηριστικό σημείωμα που λέει: ……… Οι αρχές αναθέτουν στον επιθεωρητή Τι ,ειδικευμένο σε εξιχνιάσεις μυστηρίων ,να ανακαλύψει τους θρασείς κλέφτες καθώς βέβαια και τα κλοπιμαία.

Φεβρουάριος 2005 Οι απόκριες πλησιάζουν και ο κόσμος του Ηρακλείου κάτι περιμένει .Η ανατρεπτική ομάδα «Εκείνοι οι άλλοι» , για τρίτη συνεχή χρονιά είναι πάλι εδώ για να διοργανώσει το Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού στο Ηράκλειο. Οι συμμετέχοντες στο φετινό παιχνίδι πρέπει να περιοδεύσουν την πόλη αναζητώντας κρυμμένα και μη σημεία της ,με σκοπό την ανακάλυψη των χαμένων λιονταριών.

Επίσημo site διοργανώτριας ομάδας http://www.ekeinoi-alloi.gr/