Το 3ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο την Κυριακή 6 Μαρτίου και θ’ αποτελέσει ένα ταξίδι στο μέλλον.

Για το μοναδικό αυτό παιχνίδι που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, μίλησαν χθες σε συνέντευξη Τύπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δήμου Ηρακλείου Γιώργος Αντωνάκης και μέλη της ομάδας «Εκείνοι οι άλλοι», την οποία αποτελούν οι Κώστας Ηλιάκης, Λευτέρης Παναγουλόπουλος, Ζαχαρένια Καμνάκη, Νίκος Βρύνας ,Κώστας Μαρκάκης, Άρης Λαμπράκης, Μιχάλης Δελάκης, Μανόλης Μαραγκάκης, Κώστας Μεταξάκης και Αλέξανδρος Σαββάκης.

Το κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού θα ξεκινήσει από το χώρο της Λότζια (Δημαρχείο Ηρακλείου) την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11 το πρωί. Οι υποψήφιες ομάδες θα πρέπει να οργανωθούν, να ορίσουν αρχηγό και να δώσουν ένα όνομα στην ομάδα τους (όσο πιο ευρηματικό, τόσο το καλύτερο). Απαγορεύεται όμως να χρησιμοποιηθούν ονόματα επιχειρήσεων η εταιρειών.

Βεβαίως πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στο περίπτερο της ομάδας "Εκείνοι οι άλλοι" στα Λιοντάρια, συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συμμετάσχει κανείς στο παιχνίδι αυτό, όπως είπαν οι διοργανωτές. Κατ’ αρχήν η αξέχαστη εμπειρία της αναζήτησης καθώς και της ανακάλυψης άγνωστων πτυχών της πόλης.

Έπειτα, η συγκρότηση ομάδων και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών τους που δίνει αξέχαστες εμπειρίες. Τέλος το χρηματικό έπαθλο που θα δοθεί στη νικήτρια ομάδα ,που είναι το ποσό των 3000 ευρώ αποτελεί ένα ακόμη πολύ καλό κίνητρο για τη συμμετοχή στο παιχνίδι .

Και το φετινό Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου.Το φετινό κυνήγιΈτος 2050. Η πόλη του Ηρακλείου έχει στερηθεί τα Λιοντάρια της Κρήνης Μοροζίνη ως αποτέλεσμα της κλοπής επιτήδειων ληστών. Στη θέση τους έχουν τοποθετηθεί 5 γατάκια ,τα οποία άφησαν οι κλέφτες σαν κίνηση ειρωνείας και απαξίωσης προς τους πολίτες του Ηρακλείου. Αφήνουν μάλιστα και το χαρακτηριστικό σημείωμα που λέει: ……… Οι αρχές αναθέτουν στον επιθεωρητή Τι, ειδικευμένο σε εξιχνιάσεις μυστηρίων, να ανακαλύψει τους θρασείς κλέφτες καθώς βέβαια και τα κλοπιμαία.

Φεβρουάριος 2005: Οι απόκριες πλησιάζουν και ο κόσμος του Ηρακλείου κάτι περιμένει .Η ανατρεπτική ομάδα «Εκείνοι οι άλλοι» , για τρίτη συνεχή χρονιά είναι πάλι εδώ για να διοργανώσει το Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού στο Ηράκλειο. Οι συμμετέχοντες στο φετινό παιχνίδι πρέπει να περιοδεύσουν την πόλη αναζητώντας κρυμμένα και μη σημεία της ,με σκοπό την ανακάλυψη των χαμένων λιονταριών.

Μεγάλοι χορηγοί της φετινής διοργάνωσης του «3ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού» είναι τα Mc Donald’s και η Toyota Παπακαλιάτης Α.Ε.

Επίσημo site διοργανώτριας ομάδας http://www.ekeinoi-alloi.gr/.