Δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν θ’ αγωνισθούν την Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με την Χαλκηδόνα. Πρόκειται για τους Κολιτσιδάκη και Αρβανίτη, οι οποίοι με την κίτρινη κάρτα που είδαν το Σάββατο συμπλήρωσαν τέσσερις και τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική. Να σημειώσουμε ότι στο όριο των καρτών (από τρεις) βρίσκονται ο Μαχλάς και ο Ρουμπάκης.

Θα περίμενε κανείς, μετά από τα νούμερα που ακούγονται στο Παγκρήτιο, ότι η θύρα 1 δεν θα επαρκούσε για τους φιλάθλους του Εργοτέλη, ο οποίος πήρε τελικά μόλις 320 εισιτήρια (κόπηκαν 3816, εισπράξεις 56.134 ευρώ). Η δικαιολογία των δυσμενών καιρικών συνθηκών τις προ του αγώνα ημέρες δεν ευσταθεί, γιατί οι φίλαθλοι του Εργοτέλη μπορούσαν να πάρουν εισιτήρια και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, για τη θύρα 1, και λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Λίγο έλλειψε να λιντσάρουν τον φίλαθλο που πέταξε το βεγγαλικό από τη θύρα 4 στον αγωνιστικό χώρο. Οι φίλαθλοι που ήταν δίπλα τού επιτέθηκαν και γλίτωσε χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων. Ευτυχώς που κατόπιν παρέμβασης του κ.Κουκουλάκη, που ήταν 4ος, ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, διαφορετικά ο ΟΦΗ θα πλήρωνε πρόστιμο.

Στη σέντρα φιλήθηκαν πριν την έναρξη τα πατριωτάκια, ο Νουαφόρ και ο Ογκουνσότο, οι οποίοι γνωρίζονται από τη Νιγηρία, όπου κι εκεί έπαιξαν αντίπαλοι.