Η πρωταθλήτρια Καστοριά είχε τις περισσότερες νίκες (25), φυσικά τους περισσότερους βαθμούς (80) αλλά και την καλύτερη επίθεση με 67 γκολ. Η Λάρισα μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (30), ενώ ο Ηλυσιακός είχε τις λιγότερες ήττες (μόλις 6) και την καλύτερη άμυνα (26 γκολ).

Τις περισσότερες ισοπαλίες τις είχε ο Αγροτικός Αστέρας (13), τις λιγότερες το Λεωνίδιο (4) ενώ ο Κιλκισιακός είχε τις λιγότερες νίκες (6), τις περισσότερες ήττες (26) και την χειρότερη άμυνα (78 γκολ). Τέλος ο Ποντιακός είχε την χειρότερη επίθεση αφού σε 38 ματς σημείωσε μόλις 19 γκολ.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

Κλοκίδης (Ρόδος) 29

Κυπαρίσσης (Αχαρναϊκός) 20

Σουλτανίδης (Καστοριά) 19

Λάζορικ (Λάρισα) 16

Βελώνης (Αγρ. Αστέρας) 16

Κάμπας (Ηλυσιακός) 15

Ευθυμιάδης (Καστοριά) 14

Κυπαρίσσης (Λάρισα) 14

Λαζαρίδης (Δόξα) 14

Παντελιάδης (Καστοριά) 14

Άγγος (Μαρκό) 13

Καλύκας (Βύζας) 12

Καρατζιώτης (Αγρ. Αστέρας) 12

Δημητριάδης (Λύκοι) 11

Παργιανός (Ηλυσιακός) 11

Σέγγος (Χαλκίδα-Θύελλα Π.) 10

Τσούκλης (ΠΟΑ) 10

ΟΙ... ΑΣΤΟΧΟΙ

Είκοσι χαμένα πέναλτι είχε το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. “Πρωταθλητής” ήταν ο Γιαγκίνης της Χαλκίδας που αστόχησε δύο φορές από τα 11 βήματα ενώ στην σχετική λίστα βρίσκονται και οι Καλογεράκης, Τσούκλης του ΠΟΑ με μία χαμένη εκτέλεση.

ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ... ΛΑΘΟΣ ΕΣΤΙΑ

Δεκαέξι παίκτες σκόραραν σε λάθος εστία με το Βύζαντα να έχει τη μερίδα του λέοντος με τέσσερα γκολ (!). Γκολ υπέρ του ΠΟΑ “πέτυχε” και ο Κακαζούκης της Λάρισας.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ

Ο Καλαγκάνης του Λεωνιδίου ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε όλα τα ματς (37 βασικός - 1 αλλαγή) του πρωταθλήματος και τον ακολούθησε ο γκολκίπερ Γκούτρας της Βέροιας με 37. Στις 36 συμμετοχές είναι και ο Καλογιαννάκης της Ατσαλενιώτικης ομάδας.

ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κλοκίδης ήταν και πρώτος στα... δοκάρια τα οποία “σημάδεψε” επτά φορές. Άλλες τόσες φορές τα “σημάδεψε” και ο συμπαίκτης του Νεντέλκοβιτς, 6 δοκάρια είχε ο Κάμπας του Ηλυσιακού ενώ συνολικά ο ΠΟΑ είχε 7 δοκάρια (Αργέντης-Τσούκλης 2, Ταουσιάνης-Καλογεράκης - Βέρα 1).

ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ

Τα περισσότερα πέναλτι τα κέρδισε η Ρόδος (8 από τα οποία τα έξι έγιναν γκολ), τα λιγότερα οι Κιλκισιακός-Ποντιακός (0), ενώ τα περισσότερα πέναλτι σφυρίχθηκαν κατά των Λύκων (7). Οι πιο “άτακτες” ομάδες ήταν η Δόξα και ο Ηλυσιακός με επτά αποβολές, η πιο... ήσυχη ο Κιλκισιακός (καμία κόκκινη) ενώ στις κίτρινες πρώτευσε ο Ηλυσιακός (98) και... τελευταία ήταν η Ρόδος.

Συνολικά σφυρίχθηκαν 69 πέναλτι (τα 49 ήταν εύστοχα), δόθηκαν 80 κόκκινες και 1585 (!) κίτρινες κάρτες ενώ είχαμε και 198 δοκάρια.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Είκοσι δύο από τους συνολικά 72 ρέφερι που ήταν τοποθετημένοι στον πίνακα της Γ’ Εθνικής κατάφεραν να σφυρίξουν τα περισσότερα παιχνίδια, δηλαδή εφτά.

Όσο για το ποιός ήταν ο πιο... αυστηρός, τον άτυπο τίτλο κερδίζουν οι Βακαλόπουλος του Συνδέσμου Ηρακλείου και ο Ντάτης από τη Χίο, που απέβαλαν από πέντε (5) ποδοσφαιριστές!

Τέλος, ο Καβαλιώτης Χαραλαμπίδης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι εφτά (7) φορές (!) και βρέθηκε στην κορυφή στον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθηναίος Μαχαίρας σφύριξε έξι ματς τα οποία κέρδισαν όλα οι γηπεδούχοι.