Ούτε κρύο ούτε ζέστη προκάλεσε στον ΠΑΝΟΜ το άκουσμα του αντιπαλου στα μπαράζ.

Οι Μαλιώτες διατηρούν χαμηλούς τόνους και συγκρατημένη αισιοδοξία ελπίζοντας ότι στο τέλος θα είναι αυτοί οι νικητές της μεγάλης “μάχης”, και θα πάρουν το εισιτήριο για τη Γʼ Εθνική. Χθες πάντως προέκυψε και μια ακόμα είδηση. Σε επικοινωνία που είχαν ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ κ. Κρητικός με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Θράκη κ. Σογιουλτζή συμφωνήθηκε να συγκροτήσουν μια επιτροπή απʼόλες τις ομάδες που μετέχουν στα μπαράζ και να ζητήσουν από την Πολιτεία να ανέβουν και οι 10 στη Γʼ Εθνική ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στους αγώνες αυτούς.

ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ

Στον ΠΑΝΟΜ θέλουν να αποποιηθούν τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Ο προπονητής του Γιάννης Κουλούρας θεωρεί πλεονέκτημα για την ομάδα του το γεγονός ότι οι Θρακιώτες δείχνουν να μην υπολογίζουν πολύ τον ΠΑΝΟΜ.

“Είναι καλό να μην μας υπολογίζουν. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα και θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτά τα ματς έχουν ιδιαιτερότητες και η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα κερδίσει”.

Ο τεχνικός του ΠΑΝΟΜ έχει αρχίσει ήδη να συλλέγει πληροφορίες για τον αντίπαλο του και ελπίζει ότι μέχρι την ημέρα του μπαράζ θα έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του.

Εκτός του Αμαργιώτη που μάλλον δεν θα προλάβει, τραυματίας είναι οι Παπαγιαννάκης, Πατελής που όμως θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος κ. Κρητικός δήλωσε χθες στην “Π”: “Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά δεν τον φοβόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε και τον κόσμο μαζί μας”.

Στον ΠΑΝΟΜ έχουν πληροφορίες ότι από την ΠΑΕ Θράκη υπάρχουν πιέσεις προς την ΕΠΟ να διεξαχθεί ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι μπορεί να γίνει καθώς θα αποτελούσε σκάνδαλο. Οπως γράφουμε και σε άλλη στήλη το ματς θα γίνει στην Αθήνα πιθανότατα στα Γλυκά Νερά που βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο.