ΚΑΛΗΜΕΡΑ αγαπητοί αναγνώστες και καλό Σαββατοκύριακο. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα μελτέμια υποχωρούν κατά τι και ο Δεκαπενταύγουστος είναι στα καλύτερά του. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τη ζωή του;

ΝΑ ΜΗΝ πληρώσουμε την εφορία, δεν γίνεται. Τα κρατικά ταμεία έχουν ανάγκη τον οβολό μας για την επιστροφή στην ευημερία. Αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Το γεγονός ότι επτά στους δέκα, με χρεωστικά εκκαθαριστικά, πλήρωσαν την πρώτη δόση του φόρου, είναι άκρως ενθαρρυντικό, και όσοι κάνουν την αναγωγή ότι ένας στους τρεις δεν πλήρωσε είναι… κακοήθεις.

ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόταση κάποιων που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση, να βγαίνουν με κλήρωση αυτοί που θα πληρώνουν φόρους!

ΜΕΤΑ την κατάργηση της αριστείας για τους σημαιοφόρους, έρχεται και η κατάργηση της έπαρσης της σημαίας στα σχολεία με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Η σημαία πλέον θα κυματίζει μονίμως στον ιστό της. Και ύστερα σου λένε κάποιοι για υποστολή!

ΠΑΝΤΩΣ, η μαθητική προσευχή τη γλίτωσε, καθώς η κατάργησή της ήταν και αυτή το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα, αλλά αφαιρέθηκε έπειτα από τις ενστάσεις περί αντισυνταγματικότητας που διατύπωσε το ΣτΕ. Και σιγά τώρα μην προχωρήσει ο Τσίπρας στην κατάργηση του ΣτΕ- πρόθεση που του καταλογίζουν οι ακραίοι συντηρητικοί και λαϊκιστές, όπως θα έλεγε και το Μαξίμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει καταργεί και την αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια των μαθητών. Και άργησε! Εφόσον δεν ισχύει ο νόμος 4.000 περί τεντιμποϊσμού και το ξύρισμα γουλί ως τιμωρία, τι τα θες τα γιαουρτώματα;

ΩΡΑΙΑ η ΔΕΗ… Προσφέρει υπηρεσίες κοινωνικής ωφελείας (ΥΚΩ αναγράφονται στα τιμολόγια) και ζητά από τους καταναλωτές να τις καλύψουν, μέσω νέων αυξήσεων στους λογαριασμούς. Όπως λέμε μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα.

ΜΗΠΩΣ πολυχαλαρώσαμε, μήπως τα παρατραβούν οι τράπεζες; Ακούς εκεί νέα χαλάρωση στα capital controls! Μέχρι και ανάληψη 1.800 ευρώ το μήνα, ακόμα και εφάπαξ, μπορούμε να κάνουμε. Κύριοι τραπεζίτες μας κακομαθαίνετε!

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ πήγε στην προπόνηση της εθνικής ανδρών του μπάσκετ για να ευχηθεί στους παίκτες και στο προπονητικό σταφ, ενόψει του ευρωμπάσκετ. Και μην ακούω κακίες… Στην γκαντεμιά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.

Ο... Επικρητικός