Σε μία ωραία εκδήλωση, τα Δελφίνια Ηρακλείου παρουσίασαν τους πρωταγωνιστές της κολυμβητικής χρονιάς 2016-2017, που δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά όλων των τμημάτων της μικρής και της μεγάλης πισίνας.

Η έφορος κολύμβησης των Δελφινιών, Μαίρη Μηναδάκη, μίλησε για τη σπουδαία χρονιά που διένυσαν τα Δελφίνια, γι'αυτά που επιτεύχθηκαν και γενικότερα για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλλαν η Διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές αλλά και οι γονείς.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση των παιδιών από όλα τα τμήματα και τα επιβράβευαν διαρκώς με ζωηρό χειροκρότημα.

Εκτός από τους ενεργούς κολυμβητές, βραβεύτηκε και όλη η παλιά “φρουρά” των Δελφινιών που οι προσπάθειές τους έφεραν τα Δελφίνια Ηρακλείου εκεί που είναι σήμερα. Βραβεύτηκε όλη η Αγωνιστική Ομάδα για τη συμμετοχή, τους τελικούς, τα μετάλλια και τα ατομικά ρεκόρ που επιτεύχθηκαν στους Χειμερινούς και Πανελλήνιους Αγώνες.

Βραβεύτηκαν, επίσης, η Προαγωνιστική Ομάδα που συμμετείχε στους Θερινούς Αγώνες και οι MASTERS που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και σε Διεθνείς Αγώνες.

Τέλος, δόθηκαν διπλώματα σε όλα τα παιδιά των τμημάτων Αρχαρίων και Εκμάθησης.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον Μαρίνο Φτυλάκη και τις πανελλήνιες διακρίσεις που έχει πετύχει καθώς και το πανελλήνιο ρεκόρ που έχει κάνει στα 50μ. Ελεύθερο Παίδων, στη Μελίνα Τροχαλάκη και τις πανελλήνιες νίκες της, τις συμμετοχές της στην Εθνική Ομάδα, την κατάκτηση ενός Βαλκανικού Μεταλλίου καθώς και το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. Ελεύθερο Κορασίδων Β. και τέλος στη Μαρία Τροχαλάκη και την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα, την κατάκτηση ενός Πολυεθνούς Μεταλλίου και την πανελλήνια νίκη που πέτυχε φέτος.

Όλες οι βραβεύσεις έγιναν από τους προπονητές Μάριο Χριστοδουλάκη και Αγαπητό Μηναδάκη.

Το καλύτερο ήταν στο τέλος, όπου έγινε επίδειξη των τεσσάρων στυλ κολύμβησης από την Αγωνιστική και Προαγωνιστική Ομάδα, καθώς και παρουσίαση των ικανοτήτων των 'μικρών' κολυμβητών στη μεγάλη πισίνα.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, τη Διοίκηση και την πρόεδρο κ. Μαρία Καλουδιώτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κρήτης-Ρόδου” αναφέρει ανακοίνωση των Δελφινιών.