Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κολυμβητήριο Ηρακλείου εξέθεσαν στη νέα διοίκηση (2 χρόνια η θητεία) του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Αθλουμένων του κολυμβητηρίου του “Λίντο” σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία του κέντρου.

Καθαρισμός του αύλειου χώρου, των αποδυτηρίων και της πισίνας, αντικατάσταση σπασμένων πλακιδίων, φύλαξη, αντικατάσταση βατήρων, νομιμοποίηση της εγκατάστασης, ύπαρξη χορηγών για έργα και τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων, καθώς και παρουσία ιατρού την ώρα των προπονήσεων ήταν τα βασικά θέματα που “έπεσαν” στο τραπέζι από την πρόεδρο του Συλλόγου γονέων κ. Λογοθέτη και συζητήθηκαν.

Η πρόεδρος του ΕΑΚΗ κ. Καλουδιώτη, παρουσία του γραμματέα κ. Νηστικάκη, της εφόρου κ. Βελημβασάκη και του διευθυντή κ. Σακαράκη, δέχτηκε ότι ο χώρος αντιμετωπίζει προβλήματα και τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετά έργα και θα γίνουν κι άλλα στη συνέχεια με τη βοήθεια του κράτους, αλλά και με τα χρήματα που δίνουν οι σύλλογοι. Τόνισε ότι μαζί με τον Σύλλογο Γονέων μπορούν να γίνουν αρκετά στο χώρο μιας και υπάρχει άψογη συνεργασία. Επίσης είπε ότι θα αντικατασταθούν οι βατήρες από σύλλογο που οφείλει χρήματα στο ΕΑΚΗ, πετρέλαιο θα υπάρξει για όλη τη χρονιά και με την ύπαρξη χορηγών μπορεί σύντομα να γίνει ο εξωραϊσμός του χώρου. Τέλος, σημείωσε ότι προσλήφθηκαν στο ΕΑΚΗ τρεις άντρες για την καθαριότητα, με 8μηνη σύμβαση και ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων η πισίνα ούτε φέτος θα αδειάσει.Το νέο Δ.Σ.

Η Μαρία Καλουδιώτη που είχε αναλάβει στις 13/6/2015 συνεχίζει για δεύτερη θητεία στην προεδρία του ΕΑΚΗ. Το νέο Δ.Σ. είναι:

Πρόεδρος: Μαρία Καλουδιώτη (γυμνάστρια)

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Αντωνακάκης (γυμναστής)

Γραμματέας: Γιάννης Νηστικάκης (γυμναστής)

Ταμίας: Νίκος Πρινιωτάκης (οικονομολόγος).

Έφορος: Μαρία Βελημβασάκη (μηχανολόγος)

Μέλη: Βαγγέλης Γιαννουλάκης (επιχειρηματίας) και Χρήστος Βασιλάκης (επιχειρηματίας).