Μπορεί χθες να ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του Τοπάλι, αλλά τα μεταγραφικά του ΠΟΑ παραμένουν σε στασιμότητα τις τελευταίες μέρες. Τα ανοικτά θέματα παραμένουν, με τους Μπουτσάκη, Γιαγκιόζη να αποτελούν ερωτηματικό για το αν θα συνεχίσουν, ενώ αυτές οι δυο περιπτώσεις επηρεάζουν και τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Μπουτσάκης προπονείται μεν με τον ΠΟΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φοράει και του χρόνου την πράσινη φανέλα. Η υπόθεσή του είναι μπερδεμένη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιαγκιόζη. Το θέμα με τον τερματοφύλακα του ΠΟΑ φαίνεται να είναι οικονομικό, με τις δυο πλευρές να μην τα έχουν βρει ακόμα και τον παίκτη να μην παίρνει μέρος στην προετοιμασία, αφού ουσιαστικά είναι ελεύθερος.

Η προετοιμασία συνεχίζεται λοιπόν με αυτές τις δυο εκκρεμότητες οι οποίες όμως είναι σημαντικές αφού αν οι δυο παίκτες φύγουν, τότε πρέπει να αντικατασταθούν. Κατά τ` άλλα η προετοιμασία κυλάει χωρίς προβλήματα και με τους παίκτες να δείχνουν πολλή όρεξη στις προπονήσεις. Το Σάββατο ο ΠΟΑ θα δώσει το πρώτο του φιλικό με τον ΑΟΤ.