Ξενικά στον Δήμο Μινώα σήμερα, συνεχίζεται την Παρασκευή 4/8 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 7 του μήνα, η διανομή των προϊόντων στο πλαίσιο του προγράμματος της “επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής" από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους. Η διανομή θα πραγματοποιείται από τις 9:00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου και θα αφορά τους δικαιούχους του ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν τροποποιήσει την αίτησή τους για παροχή ειδών ΤΕΒΑ έως και 09-06- 2017.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913.