Τρία από τα χρυσά κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλείου θα πάρουν μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο με την Εθνική ομάδων κορασίδων.

Μια διοργάνωση που θα γίνει 3-6 Αυγούστου στη Μελχάνα της Πορτογαλίας και η ελληνική αποστολή (12 άτομα) αναχωρεί σήμερα. Πρόκειται για την Βιργινία Γεωργιουδάκη του ΚΟΗ που θα αγωνιστεί στο σόλο, ντουέτο, ομαδικό, κόμπο, την Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα που θα πέσει στο ντουέτο, ομαδικό και κόμπο και Μαρία Σφακιανάκη του Ωρίωνα που θα συμμετάσχει στο κόμπο και στο ομαδικό. Τόσο ο ΚΟΗ όσο και ο Ωρίωνας εξέδωσαν ανακοινώσεις και εύχονται καλή επιτυχία στα κορίτσια. Οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι:

Αναστασία Κουτσελίνη (Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό, Κόμπο), Θωμαϊς Θεοδωρίδου (Ομαδικό, Κόμπο), Ειρήνη Γιαννοπούλου – Βαλμά (Ομαδικό, Κόμπο), Ευδοκία Φάνου (Ομαδικό, Κόμπο), Πηνελόπη Καραμέσιου (Ομαδικό, Κόμπο), Αλεξία Καλαθά (Ομαδικό, Κόμπο), Θεοδοσία Τζουμάκα (Ομαδικό, Κόμπο), Δανάη Καριώρη (Ομαδικό, Κόμπο).ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Δεύτερη η Κατραντζή των “Δελφινιών”

Η κολυμβήτρια των Δελφινιών Εφη Κατραντζή πήρε την 2η θέση στην κατηγορία 36-49 ετών στον αγώνα μεγάλων αποστάσεων στον κόλπο Ν. Περάμου με την επωνυμία “Πέραμος 2017” που διοργάνωσε ο ΟΘΑΚ και ο Δήμος Παγγαίου. Η Κατραντζή στα 1.500μ. πήρε το αργυρό μετάλλιο με 37,21 και τα Δελφίνια με ανακοίνωσή τους τη συγχαίρουν.