Με τα εργομετρικά τεστ που έγιναν χθες στο Ατσαλένιο ξεκίνησε ανεπίσημα η χρονιά στον ΠΟΑ ενώ η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα.

Νέα πρόσωπα στο Ατσαλένιο χθες οι νεοαποκτηθέντες Τζανής, Πατινιώτης, Μανουσάκης και Χαμαλάκης και φυσικά ο νέος τεχνικός Μανόλης Σουτζής.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και μέλη της διοίκησης και ο πρόεδρος Γιάννης Καλέμπουμπας ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά με υγεία. Σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό προχωρά και ο ΠΟΑ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση άλλης μιας μεταγραφής καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Γρηγόρη Τοπάλι και τον περιμένει αύριο στο Ηράκλειο για να υπογράψει και την Δευτέρα να είναι παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας

Ο Τοπάλι είναι 25 χρόνων (γεννηθείς 1/11/1992) παίζει στην θέση του αμυντικού μέσου και έχει αγωνιστεί στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, στην Σκεντέρμπεου, στην Επανομή, στον Πιερικό, στον Βατανιακό, στην Επισκοπή, στην Καλλιθέα και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο ΠΟΑ έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη που έχει την εμπειρία αφού έχει παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία (μέχρι τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν με την Καλλιθέα στην Β’ Εθνική) και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ με την άφιξη του στο Ηράκλειο.

Ο ΠΟΑ πάει και για ένα επιθετικό έχοντας στο στόχαστρο του τον Στέφανο Βαρούχα που την τελευταία περίοδο αγωνιζόταν στον ΑΟΧ αλλά έχει περάσει ξανά από το Ηράκλειο (Δόξα Γ.) ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Ερμή Ζωνιανών και του Πανθηραϊκού.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν και η παραμονή των Μπουτσάκη, Γιαγκιόζη με τον πρώτο να βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο. Στον ΠΟΑ εξάλλου είχαν μια συνάντηση με ανθρώπους του ΟΦΗ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι πράσινοι ζήτησαν την συνδρομή των ασπρόμαυρων σε έμψυχο δυναμικό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΟΑ ενδιαφέρεται για τους Βρεττό, Μανιαδή αλλά για τον πρώτο εισέπραξε αρνητική απάντηση καθώς υπολογίζεται από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Χθες ξεκίνησαν τα εργομετρικά τεστ ενώ η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 6.30 το πρωί της Δευτέρας 31 Ιουλίου στο Ατσαλένιο όπου ο Μανόλης Σουτζής θα περιμένει τους παίκτες για τη πρώτη του προπόνηση.