Από τις απονομές του εξαιρετικού τουρνουά που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του “Ηράκλειο”Από τις απονομές του εξαιρετικού τουρνουά που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του “Ηράκλειο”

Τα 89 χρόνια ιστορίας του «Ηράκλειο» ΟΑΑ «ζωντάνεψαν» στις εγκαταστάσεις του Ομίλου κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του τουρνουά «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΖΑΡΟΣ- ΦΗΜΗ OPEN 2017.

Πάρα πολλοί φίλοι του τένις παρακολούθησαν τον τελικό των γυναικών μεταξύ της Βελιβασάκη και της Ζαφειροπούλου, με τελική νικήτρια την δεύτερη με 6-3, 6-2 και αμέσως μετά τον συγκλονιστικό τελικό της κατηγορίας ανδρών που βρήκε νικητή τον 16χρονο αθλητή του «Ηράκλειο» Βαλάντη Ταμιωλάκη, ο οποίος κέρδισε έναν από τους καλύτερους τενίστες της Κρήτης, τον Κώστα Μπόγρη με 4-6, 6-4, 10-7.

Ακολούθησε το πρόγραμμα της τελετής λήξης με την βράβευση των νικητών του τουρνουά (9 κατηγορίες, 48 κύπελλα), την παράθεση στοιχείων από τη ζωή και το έργο του Γεωργίου Βοϊλα, του πρώτου πρόεδρου του «Ηράκλειο» στη μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένο το φετινό τουρνουά, από τον Δρ. Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Μανόλη Δρακάκη και τον αρχαιολόγο αναστηλωτή Ευάγγελο Χαριτόπουλο και η βραδιά έκλεισε μουσικά.

Το φετινό τουρνουά όπου συμμετείχαν 320 αθλητές-τριες, συνδιοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Ηρακλείου, το μοναδικό μεταλλικό νερό της Κρήτης Ζαρός και τα Κρητικά αναψυκτικά Φήμη.Το Δ.Σ. και η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων, ευχαριστούν θερμά με ανακοίνωσή τους την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου- ΔΟΠΑΦΜΑΗ, τα Κρητικά αναψυκτικά Φήμη, το νερό Ζαρός, την εταιρεία Prince-Tretorn καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Cretalive, εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, Viral, Creta News, τον τηλεοπτικό χορηγό Tv Creta και τους ραδιοφωνικούς χορηγούς Alpha News 106,2, Music Club, Kiss 961.

  Οι νικήτριες στην κατηγορία Open γυναικών Οι νικήτριες στην κατηγορία Open γυναικών

Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες

Open Ανδρών 12+

1) Ταμιωλάκης Βαλάντης, 2) Μπόγρης Κώστας, 3) Ταμιωλάκης Μιχαήλ, Θεοδωράκης Σταύρος.

Ανδρών 20+

1) Μαράκης Γιάννης, 2) Μαμαλάκης Σήφης, 3) Παναγιωτίδης Πάνος, Καστρινάκης Γιάννης.

Ανδρών 45+

1) Κληρονόμος Μανόλης, 2) Πάγιος Παναγιώτης, 3) Ανυφαντάκης Μιχάλης, Ταμιωλάκης Φώτης.

Ανδρών Αρχαρίων

1) Μακριδάκης Παναγιώτης, 2) Κολοκοτρώνης Φώτης, 3) Αραβιάκης Αντώνης, Κουνενός Αντώνης.

Open Γυναικών

1) Ζαφειροπούλου Κατερίνα, 2) Βελιβασάκη Χαρά, 3) Κωστάκη Ελένη, Πρινιανάκη Ερατώ.

Γυναικών 24+

1) Ραμουτσάκη Μίρκα, 2) Μαγκανά Αλεξία, 3) Παναγιωτάκη Κατερίνα, Σωμαράκη Μαρία.

Διπλά Ανδρών

1) Ταμιωλάκης Μ. / Γιαννακάκης Μ., 2) Αποστολάκης/ Παναγιωτίδης, 3) Θεοδωράκης/ Βερνάρδος, Μπόγρης/Βασιλάκης.

Διπλά Γυναικών

1) Λυδάκη/ Μάρη, 2) Μαγκανά/ Χατζάκη, 3) Σωμαράκη/ Βροντάκη, Ραμουτσάκη/ Χρυσανθοπούλου

Διπλά Μεικτά

1) Αποστολάκης/ Λυδάκη, 2) Χριστοφακάκης/ Λυμπερίδη, 3) Κληρονόμος/ Ραμουτσάκη, Καφετζάκης/ Νταμπακάκη.