Στον χώρο των εκδηλώσεων βρέθηκε ο δήμαρχος ΗρακλείουΣτον χώρο των εκδηλώσεων βρέθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου

Ένα διαφορετικό λούνα παρκ από τα υπόλοιπα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μικρά παιδιά μπροστά από τον χώρο της Λότζια και σε μεγάλο μήκος της 25ης Αυγούστου.

Με κεντρικό σύνθημα «Ανακύκλωσε στους μπλε κάδους!

Κάν’ το τρόπο ζωής» ο Δήμος Ηρακλείου, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, δημιούργησαν το λούνα παρκ ανακύκλωσης με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση κυρίως των μικρών παιδιών.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα, καθώς και δυο ποδήλατα στο «Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης» που στήθηκε κάτω από τη Λότζια από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. «Κάθε δράση ενημέρωσης για τα οφέλη της ανακύκλωσης είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν συμμετέχουν τα παιδιά, τα οποία όταν μάθουν να ανακυκλώνουν, συχνά υποχρεώνουν και τους γονείς τους να κάνουν το ίδιο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός για να προσθέσει:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη βελτίωση που υπάρχει στην πόλη μας στον τομέα της ανακύκλωσης, μπορούμε να πάμε καλύτερα όμως και αυτό επιδιώκουμε μέσα από τέτοιες δράσεις ενημέρωσης».

Στη δράση ο δήμαρχος συνοδεύτηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη.