Την απόφασή του να αποχωρήσει από το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη και να μην αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει την πρώτη ομάδα ανακοίνωσε ο Αντώνης Πινακουλάκης.

«Ευχαριστώ την οικογένεια του Εργοτέλη και τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου τα δύο τελευταία χρόνια, όπως και για την πρόταση που μου έγινε, αλλά για προσωπικούς μου λόγους δεν μπορώ να την αποδεχτώ», τόνισε ο μέχρι πρότινος προπονητής των παίδων, παμπαίδων και ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων».

*Το «Ηράκλειο» τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο της νέας Β’ Εθνικής μαζί με Πανερυθραϊκό, Ιωνικό Ν., Κορωπί, Ελευσίνα, Μανδραϊκό, Τρίτωνα, Πρωτέα, ΕΦΑΟΖ, Κηφισιά, Δάφνη, Ίκαρο Ν. Σμ., Διαγόρα Δρ., Ιπποκράτη, Κόρινθο, Παγκράτι.

*Με 13 αθλητές-τριες εκπροσωπείται ο Ανδρογέας στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών. Τα παιδιά της ομάδας που συμμετέχουν φυσικά ως εθελοντές στη διοργάνωση, είναι τα εξής : Παγωνίδης Ν., Νησανάκης Ι., Μαριετάκης Μ.,Σηφάκης Γ.,Χελιδώνης Ν.,Καλογεράκης Ν., Βερβελάκη Α., Νηστικάκη Κ.,Παπαδάκη Ε.,Σπυριδάκη Κ.,Λενακάκη Ε.,Τσακούμη Μ.,Ξηρουδάκη Ελ.

*Το 10ο πρωτάθλημα μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Κύπρου ξεκίνησε χθες στα κλειστά γυμναστήρια Σούδας, Κλαδισού και Εθνικού Σταδίου Χανίων. Στη διοργάνωση που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή, συμμετέχουν 24 ομάδες από 25 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, 310 αθλητές και 190 συνοδοί. Από την Κρήτη παίρνουν μέρος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Ηρακλείου και Χανίων.