Από τις κληρώσεις της Ακαδημίας του ΠΟΑΑπό τις κληρώσεις της Ακαδημίας του ΠΟΑ

Σε φιάσκο άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε η υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Ταβλαδωράκη στον ΠΟΑ. Αργά το βράδυ της Δευτέρας οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του 32χρονου μεσοαμυντικού στο Ατσαλένιο και φιλοξένησαν μάλιστα δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ωστόσο ακριβώς 12 ώρες μετά (χθες το πρωί δηλαδή), ανακοίνωσαν τη ματαίωση της μεταγραφής, δίχως να διευκρινίζουν την αιτία.

Το παρασκήνιο γύρω από την περίεργη αυτή υπόθεση έχει να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες με τη στάση του προέδρου του ΠΟΑ Γιάννη Καλέμπουμπα, ο οποίος δεν ενημερώθηκε εγκαίρως από την επιτροπή μεταγραφών για τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και όταν αυτό έγινε, αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του. Να σημειωθεί ότι για την επιστροφή του Ταβλαδωράκη (ο οποίος τελικά έκλεισε στη Μινωική) είχε ανάψει το πράσινο φως ο Μανώλης Σουτζής, όπως είχε κάνει και το περασμένο καλοκαίρι ο Βασίλης Κρασανάκης αλλά και τότε την είχε αρνηθεί ο πρόεδρος…

Μετά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, προτεραιότητα για τη θέση του δεξιού μπακ αποτελεί ο Κασαπάκης, τον οποίο πάντως έχει προσεγγίσει και ο Ηρόδοτος ενώ οι υπόλοιπες προσθήκες θα αφορούν τη μεσοεπιθετική γραμμή. Στα θέματα των ανανενώσεων ο Φραγκιαδάκης είπε χθες το “ναι” ενώ σε καλό δρόμο είναι και οι περιπτώσεις των Πετρά και Πετράκη.

Τα νέα της Ακαδημίας

Η Ακαδημία του ΠΟΑ ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα θερινά τμήματα για όλες τις ηλικίες, με τεχνικούς υπεύθυνους τους Μανώλη Πατεμτζή, Παναγιώτη Πετρά, Νίκο Μακράκη, Θάνο Μεϊμαράκη. Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του συλλόγου (τηλ. 2810-230787, 3μμ-6μμ) και στον υπεύθυνο της Ακαδημίας Σωτήρη Συνάνη (τηλ. 6937431253).

Πραγματοποιήθηκαν εξάλλου οι κληρώσεις των τυχερών κουπονιών από την εκδρομή της Ακαδημίας στην Πρέβεζα.

Ο αριθμός 600 κερδίζει ένα ανδρικό ρολόι αξίας 150,00 ?, προσφορά του καταστήματος Μανώλη Παπαδάκη.

Ο αριθμός 6077 κερδίζει τρία σκαμπό εσωτερικού-εξωτερικού χώρου αξίας 150,00 ?, προσφορά της επιχείρησης Γιώργου Κεραλάκη. Οι τυχεροί μπορούν να προμηθευτούν τα δώρα τους από τη γραμματεία του συλλόγου.