Στον αʼ όμιλο η Τριτωνία (68 β. με 22 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και στον βʼ όμιλο το Ασήμι (62 β. με 19 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες) ήταν οι θριαμβευτές στη Βʼ ΕΠΣΗ. Μέσω της δεύτερης θέσης ανέβηκαν επίσης στην Α2 ο Δίας (56 β. με 18 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες) και ο Ηρακλής Ν.(66 β. με 20 νίκες, 6 ισοπαλίες, καμία ήττα). Ο τελευταίος υπερτερεί και στους δύο ομίλους στον πίνακα των στατιστικών όσον αφορά την καλύτερη επίθεση (83 γκολ), ενώ στον αμυντικό τομέα η Τριτωνία ήταν η καλύτερη με 22 γκολ παθητικό. Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι η ομάδα του Νιπιδιτού ολοκλήρωσε μεν το πρωτάθλημα αήττητη, αλλά δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια!

Υποβιβάστηκαν στη Γ΄ κατηγορία ο ιστορικός Ποσειδώνας, η Γαρίπα, οι Γούβες, το Καμηλάρι και η Αναγέννηση.

Ας δούμε τα στατιστικά και στους δύο ομίλους:

Αʼ Ομιλος

ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Ηρακλής Ν. είχε την καλύτερη επίθεση με 83 γκολ ενεργητικό. Ακολούθησαν τα Κανάρια με 79 γκολ και η Τριτωνία με 78. Τη χειρότερη επίθεση είχε ο Ποσειδώνας με μόλις 23 γκολ, καθώς και οι Γούβες με 25 .

ΑΜΥΝΑ

Ο Πόρος είχε θωρακίσει καλύτερα την άμυνά του και δέχθηκε μόλις 18 γκολ. Από τις καλύτερες άμυνες είχαν και η Τριτωνία (22 γκολ) και ο Ηρακλής Ν. (25). Στον αντίποδα τη χειρότερη άμυνα διέθετε η Γαρίπα με 95 γκολ παθητικό.

Βʼ Ομιλος

ΕΠΙΘΕΣΗ

Το Ασήμι πέτυχε τα περισσότερα γκολ στον β΄όμιλο (77), ενώ ο Δίας σκόραρε 66 φορές και το Μεταξοχώρι 65. Στον αντίποδα οι Ν. Αλμυρού και το Καμηλάρι είχαν τις λιγότερο παραγωγικές επιθέσεις με 31 γκολ ενεργητικό.

ΑΜΥΝΑ

Το Ασήμι υπερτερεί στην καλύτερη άμυνα με 28 γκολ παθητικό και ακολουθούν ο Δίας και η Δόξα Ηρ. με 30 γκολ. Τη χειρότερη αμυντική γραμμή είχε το Καμηλάρι με 91 γκολ παθητικό.

Οι κορυφαίοι σκόρερ

Και στους δύο ομίλους, δύο παίκτες μοιράστηκαν την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Ο Μυρωδιάς (Βόνη) και ο Καφετζόπουλος (Ασήμι) πέτυχαν από 25 γκολ ο καθένας.