Σε εβδομάδα πολύ σημαντικών εξελίξεων μπήκε ο Εργοτέλης και κανένας δεν γνωρίζει αν το φινάλε της θα βρει με χαμόγελα ή όχι τους φιλάθλους του. Με τις ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι τώρα, φως στην άκρη του τούνελ δεν φαίνεται αλλά είναι καλύτερα για όλους να περιμένουν την Γενική Συνέλευση.

Μία Συνέλευση που είναι δεδομένο ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα λόγω έλλειψης απαρτίας κι έτσι τα σπουδαία μεταφέρονται για την Τετάρτη (6.30μμ) στο “Μαρτινέγκο”. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι για τον Εργοτέλη ελλοχεύει ο κίνδυνος ακόμα και να μην καταφέρει να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Βρέντζος, δεν κατάφερε να βρει επενδυτές- συμπαίκτες ούτε στην Αθήνα αλλά ούτε και στο Ηράκλειο.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου απηύθυνε δραματικό κάλεσμα πριν από λίγες μέρες σε υποψήφιους επενδυτές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του Εργοτέλη, αλλά απάντηση δεν πήρε μέχρι σήμερα και δύσκολα θα λάβει έως την Τετάρτη.

Συνεπώς και από την ώρα που ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να παραιτηθεί από τη θέση του εφόσον δεν βρει συμπαραστάτες, η προκήρυξη εκλογών είναι η μοναδική διαφυγή για το σωματείο που θα ξεκινήσει ασφαλώς να δίνει και μια μάχη με τον χρόνο. Μπροστά σε όλο αυτό το …θέαμα που δεν τιμά βέβαια την ιστορία του συλλόγου, απαθείς έχουν μείνει οι ποδοσφαιριστές και ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο κ. Βρέντζος τους έχει ενημερώσει ότι μπορούν να προχωρήσουν τις επαφές τους με άλλες ομάδες και ότι δεν έχουν καμία δέσμευση με τον Εργοτέλη δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί, ωστόσο οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, φαίνεται να περιμένουν τις εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και μετά να κινητοποιηθούν.

Κάλεσμα από τους Alternatives

Με ανακοίνωσή τους οι Alternatives καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει το “παρών” που απαιτούν οι συνθήκες στην επικείμενη Γ. Συνέλευση.

«Απαιτείται να δώσουμε βροντερό “παρών”, να ακούσουμε, να συμμετέχουμε, να βγούμε από τη Συνέλευση δυνατοί και συσπειρωμένοι.

Η επιβίωση του Συλλόγου, δεν είναι υπόθεση του ενός, των δύο, των πέντε. Και αναφερόμαστε σε επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους.

Οι προσωπικές εμπάθειες και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, ας μην γίνουν άλλοθι για τους ριψάσπιδες, που ούτως ή άλλως "ψάχνονται"».