Ο Μανόλης Σουτζής θα καθοδηγεί από τον πάγκο τον ΠΟΑ Ο Μανόλης Σουτζής θα καθοδηγεί από τον πάγκο τον ΠΟΑ

Ο Μανώλης Σουτζής είναι ο αντι- Κρασανάκης στη τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ, με τον νεαρό τεχνικό να επιστρέφει στο Ατσαλένιο όπου έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες ως ποδοσφαιριστής, αυτήν την φορά ως προπονητής. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Σουτζή να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όπως είχαμε γράψει στην «Π» εδώ και μέρες, επιβεβαιώθηκαν πλήρως χθες με την επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά των πρασίνων.

Ο Σουτζής φόρεσε την φανέλα του ΠΟΑ τις ποδοσφαιρικές περιόδους 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2001-02, 2006-07, 2007-08 και ολοκλήρωσε τη πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα τη σεζόν 2008-09 στο Ατσαλένιο στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Πέραν του ΠΟΑ, έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Εργοτέλη και ΕΑΡ, ενώ προπονητικά έχει περάσει από Ζαρό, Ερμή Ζωνιανών, Μινωική και Δόξα Γαλιάς. Η ανακοίνωση του προσφυγικού σωματείου αναφέρει: «Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μανώλη Σουτζή, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Σουτζή και πάλι πίσω στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε προσωπικές, επαγγελματικές αλλά και συλλογικές επιτυχίες». 

«Πρόκληση»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο Ατσαλένιο ο Μανώλης Σουτζής χαρακτήρισε ως πρόκληση για τον ίδιο την παρουσία του στον πάγκο του ΠΟΑ ενώ αναφερόμενος στον στόχο που έχουν θέσει, λέγοντας πως δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή.

Αρχικά στη δήλωση του ο Μανώλης Σουτζής αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα και τον στόχο της ομάδας, λέγοντας: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα, το νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θα είναι δύσκολο γιατί υποβιβάζονται πολλές ομάδες. Εμείς θα κάνουμε τον αγώνα μας και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, με σκοπό να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή.

Θα προσπαθήσουμε παράλληλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να γίνουμε μία υπολογίσιμη δύναμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, μετά την επιστροφή του στο Ατσαλένιο, τονίζοντας: «Έχω περάσει όμορφες στιγμές στο Ατσαλένιο.

Με ξέρουν και τους ξέρω. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να προπονήσω μία ομάδα σαν τον ΠΟΑ και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Συνεργάτης του Μανόλη Σουτζή θα είναι ο Σταμάτης Μαματζάκης με τον οποίο υπήρξαν και συμπαίκτες στον ΠΟΑ.