Τον τίτλο του πρωταθλητή διεκδικούν αύριο οι Νέοι του ΟΦΗ Τον τίτλο του πρωταθλητή διεκδικούν αύριο οι Νέοι του ΟΦΗ

«Έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε με ιδανικό τρόπο μια δύσκολη χρονιά».

Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει του τελικού με τον Αρη, που θα γίνει αύριο Κυριακή 25 Ιουνίου στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι (5.15μμ).

Η ομάδα Κ—19 του ΟΦΗ επιστέφει στον τόπο…της πρόκρισης εκεί όπου νίκησε στα πέναλτι τα Τρίκαλα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η κρητική ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει μια ακόμα νίκη στο γήπεδο αυτό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Νέων της Β΄ Εθνικής.

Όπως επισημαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Βασίλης Πλεσίτης: «Μας δίνεται μια ευκαιρία ώστε μια πολύ δύσκολη χρονιά να την τελειώσουμε με ένα ιδανικό τρόπο. Η συμμετοχή σε ένα τελικό είναι μοναδική εμπειρία για τα παιδιά. Η αγωνιστική μας προσπάθεια θα είναι η μέγιστη δυνατή, με βάση την εποχή» επισημαίνει ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ, ο οποίος αναφερόμενος στον αντίπαλο τονίζει ότι «παίζουμε με ένα αντίπαλο που έχει μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες. Όμως δείξαμε και με τα Τρίκαλα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με την ψυχή που δείξαμε στον ημιτελικό, θα παίξουμε και στον τελικό και ελπίζω να τα καταφέρουμε». Η αποστολή της Κ19 του ΟΦΗ θα αναχωρήσει σήμερα το βράδυ με το πλοίο από το Ηράκλειο για την Αθήνα.

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Ντουμιτρέσκου ( Πειραιά). Βοηθοί του θα είναι οι Γιαννίκος, Τζιλίρης (Πειραιά) με τέταρτο διαιτητή τον Μανιώτη του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.