Από τους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στα γήπεδα του “Ηράκλειο” Από τους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στα γήπεδα του “Ηράκλειο”

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία των 26 αθλητών-τριών του «Ηράκλειο» ΟΑΑ στη 8η Παγκρήτια γιορτή τένις «10 με τόνο» που διοργάνωσε ο τοπικός Όμιλος στις εγκαταστάσεις του, με την Ζ’ ΕΦΣΑΚ και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Στο κόκκινο γήπεδο συμμετείχαν οι: Αποστολάκης Γ., Αποστολάκης Κ., Βασιλάκης Γ., Βιανιτάκη Μιχ., Καπριάνη Κ., Λαμπράκης Κ., Λιβέρης Ορ., Μαχλή Μ.,Τσαπάκης Γ.

Στο πορτοκαλί γήπεδο την πρώτη θέση κατέκτησε ο Θάνος Ζαβουριανός κερδίζοντας τον Κοσμέτσα (Γούρνες) με 7-2, 7-4. Ο Αλεξανδράκης έφτασε στους «16» με νίκες επί των Διγενάκη (Χανιά) και Γαζανού (Ace). Ο Κατσαρός μπήκε κι εκείνος στους «16» κερδίζοντας τον Βεγόπουλο (Φιλία), ενώ ο Δολιανίτης έχασε στον πρώτο γύρο από τον Κομνήτσα (Πολυτεχνείο).

Στα κορίτσια, η Μαρία Ζαχαράκη έφτασε στα ημιτελικά, αφού πραγματοποίησε τρεις νίκες επί των Λυράκη (Γούρνες), Σηφάκη (Χανιά) και Λαγουδάκη (Γούρνες). Οι Παπατσίμπα, Χειρακάκη και Γαρεφαλάκη μπήκαν στην οκτάδα, ενώ η Δερμιτζάκη έως τις «16» και η Κασίντ έχασε στον πρώτο γύρο.

Στο πράσινο γήπεδο, ο Τζωρμπατζάκης κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τον Μαυρομάτη (Ρέθυμνο) με 4-0, 4-0. Ο Ζερβάκης έφτασε στα ημιτελικά, κάνοντας νίκες επί του Παρασύρη (Ρέθυμνο) και του Ματζοράκη (Σούδα) ενώ ο Βισκαδουράκης έφθασε στους «8».

Στα κορίτσια, το «Ηράκλειο» κατέκτησε την πρώτη θέση με την Εβελίνα Λαμπράκη να κερδίζει στον τελικό την Βογιατζάκη (Σούδα) με 4-0, 4-1, ενώ η Λαγουδάκη και η Ζαχαράκη έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά και η Παρασκευαΐδη μπήκε στις «8».

Το Δ.Σ. του «Ηράκλειο» ευχαριστεί τον τεχνικό Διευθυντή του κ. Δολιανίτη. αλλά και τους συνεργάτες- προπονητές: τον κ. Μελισσουργάκη, τον κ. Φραγκιαδάκη, την κ. Συλλιγάρδου, την κ. Λιονή, τον κ. Ζώζιο, καθώς και τα παιδιά του αγωνιστικού που βοήθησαν στη διοργάνωση (Βελιβασάκη, Ζαφειροπούλου, Γκαγκαουδάκης, Νταμπακάκη, Κωστάκη, Βολτυράκης, Μπόγρης, Δελάκης).

Τέλος, ευχαριστεί την Ζ’ ΕΦΣΑΚ, τον γραμματέα και επιδιαιτητή των αγώνων κ. Νικηφοράκη, τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ τους Εθελοντές Σαμαρείτες και τον γιατρό κ. Ζερβάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.