Αφιέρωμα εκδήλωση, με παρουσίαση των βιβλίων της Ηρακλειώτισσας, συγγραφέως-εικαστικού, Θεοδοσίας Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Απριλίου στην αίθουσα Μανόλης Καρέλλης του Δήμου Ηρακλείου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου.

“Παραμυθοχρώματα... φανερώνουν” “Να σου χαρίσω το φτερό μου”, “Οι πειρατές με το χάρτινο καράβι και ο σπάνιος θησαυρός” “Χάρισα” Ειδικό αφιέρωμα, “Η αλήθεια του παραμυθιού και ο καρπός του Ήλιου”(Αναφορά στον Ν. Καζαντζάκη)

Η κ. Θεοδοσία Αργυράκη- Ασαργιωτάκη ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ιδιαίτερα τις κυρίες, Εμμανουέλα Περυσινάκη, Ευαγγελία Πετρουγάκη, Γιάννα Σούρδη, Χρύσα Περβολαράκη, Ρένα Τζωράκη, για την άψογη παρουσίαση, το τρυφερό αγκάλιασμα του κόσμου της, των βιβλίων της, με περίσσια ευαισθησία, αγάπη, και την άρτια επιστημονική κατάρτιση και προσωπική εμπειρία και γνώση του αντικειμένου που κατέχει η κάθε μια στον τομέα της, που αφορά την λογοτεχνία, την εκπαίδευση, το βιβλίο. Τιμή και δύναμη ο λόγος τους για συνέχεια της δημιουργικής της προσπάθειας.

“Τιμή και χαρά για όλους ήταν η παρουσία εκπαιδευόμενων ατόμων του συλλόγου γονέων και φίλων με ελαφρά νοητική υστέρηση Ροδαυγή και ο θετικός λόγος της άξιας προέδρου τους, κας Γιούλας Λιαπάκη.

Πολλά ευχαριστώ για τη στήριξη της εκδήλωσης: Στον Δήμο Ηρακλείου, τις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού/Παιδείας και Εθελοντισμού Δήμου Ηρακλείου,

Στον Σύλλογο εκπαιδευτικών Δ. Θεοτοκόπουλος (Oμάδα βιβλίου). Στο Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, τον Σύλλογο Κρητών Λογοτεχνών-Συγγραφέων & την ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου. Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, Mail: [email protected]”.