Ευχαριστημένος από τη νίκη όχι όμως και από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος: “Η νίκη ήταν μονόδρομος για μας και γιʼ αυτό μπήκαμε δυνατά. Κάναμε δύο γκολ, αλλά χάσαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο μέλλον. Επίσης, δε μου άρεσε που επαναπαυτήκαμε στο δεύτερο μέρος. Περιμένω πιο πολλά από κάποια παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής”.
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του Ηλυσιακού Δημήτρης Παπασπύρου, αποδέχθηκε το αποτέλεσμα: “Πήραμε αυτό που μας άξιζε. Θέλουμε πολλή δουλειά για να μείνουμε στην κατηγορία. Ολα είναι ανοιχτά σε ουρά και κορυφή”.
Από τα δημοσιογραφικά μπουθ παρακολούθησε το ματς ο τιμωρημένος Σούλης Παπαδόπουλος, έχοντας φυσικά συνεργασία με τον Σταύρο Λαμπράκη που ήταν στον πάγκο και μετέφερε τις οδηγίες στους παίκτες.
Για προληπτικούς λόγους αντικαταστάθηκε στο 43ʼ ο Σέρχιο Λεάλ μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε.
Εκ μέρους των παικτών του Εργοτέλη ο Γιάννης Γκουτσούλιας τόνισε: «ʼΕχουμε ακόμα 7 τελικούς και είναι στα πόδια μας να τα καταφέρουμε».
Αφοπλιστικός ήταν ο έμπειρος Χρήστος Πιπίνης του Ηλυσιακού: “Παίζουμε κάτι άλλο από ποδόσφαιρο. Πρέπει νʼ αλλάξουμε πρόσωπο για να σωθούμε».

