Νάτα! Μετά από 1,5 χρόνο και συγκεκριμένα από 10/5/2015, το “Ηράκλειο” δέχτηκε 100άρα σε αγώνα του! Τότε είχε χάσει στα “Δύο Αοράκια” με 101-72 από την Κύμη για τη Βʼ Εθνική.

Τώρα δέχτηκε την 100αρα από τον Φάρο Κερατσινίου στον Πειραιά για το εξ αναβολής παιχνίδι της γρουσούζικης 13ης αγωνιστικής της Α2.

Συγκεκριμένα ηττήθηκε 101-61 αφού είχε αρκετές ελλείψεις (Κουπίδης, Πετράκης, Τσερκιτζόγλου, Πάλλης) και δεν άντεξε στο βʼ μέρος.

''Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, όμως το τελευταίο διάστημα προπονούμαστε 3-4 άτομα, σήμερα (χθες) είχαμε έξι παίκτες διαθέσιμους σε ένα τόσο δύσκολο ματς'' δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Βισκαδουράκης ο οποίος, όπως είπε στο Creta live, περιμένει να κάνει η ομάδα μια νέα αρχή. ''Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά. Τους παίκτες μου. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά προσπαθούμε πολύ. Παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις, παρά τα πολλά προβλήματα που έχουμε, όχι οικονομικά βέβαια, χρειάζεται κατάθεση ψυχής και αρκετή δουλειά από εδώ και στο εξής. Εχουμε κρίσιμο ματς το Σάββατο αλλά και τα και επόμενα δύο με Χολαργό και Αρκαδικό εκτός έδρας είναι δύσκολα.

Από την επομένη εβδομάδα θα προπονηθούμε πάλι όλοι μαζί. Ο Κουπίδης έρχεται στο Ηράκλειο, ο Τσερκιτζόγλου επανέρχεται και όλοι μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή!''.

Τα 10λεπτα: 33-28, 54-37, 75-47, 101-61.

Σήμερα ο ΟΦΗ

Σήμερα στη Νάξο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό για το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Γʼ Εθνικής. Χθες ο Ιπποκράτης Κω νίκησε άνετα 79-45 τον Προμηθέα Χαλανδρίου και η Νίκη Αμ. 87-73 τον Έσπερο Λ.