Τραγικό τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το πρωί η νεαρή ηθοποιός Ελευθερία Βιδάκη, βουτώντας στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

Η Ελευθερία Βιδάκη γεννήθηκε στο Θέρισσο Χανίων. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και τη Φιλοσοφική Σχολή Αθήνας.

Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Κλέωνα Γρηγοριάδη και Δήμητρα Ματσούκα.

Είχε επίσης μετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές «Μικροί - μεγάλοι», «Φωτορομάντζο», «Καθρέφτες», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Νέμεσις», «Καλημέρα ζωή» και «Αέρινες σιωπές».

Ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι πολλές φορές, δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κιμούλης, στην παράσταση «Ο έμπορος της Βενετίας».

Συνεργάστηκε επίσης με το σπουδαίο σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη στις «Τρωάδες», ενώ με το Εθνικό Θέατρο συμμετείχε σε παραστάσεις όπως οι «Βάκχες», «Τρωάδες», «Εκκλησιάζουσες» και πολλές άλλες.

Έπαιξε ακόμη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες. Πρόκειται για τις «Γυάλινα πορτρέτα» του Στ.Μπελέση, «Η Νίκη της Σαμοθράκης» του Δήμου Αβδελιώδη και «Κάθε Σάββατο» του Βασίλη Βαφέα.