Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψαν από χθες οι παίκτες του ΠΟΑ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Εκτός παραμένει ακόμη ο Πετράκης που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο γόνατο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του Βασίλη Κρασανάκη.

Ο τεχνικός του ΠΟΑ ενδέχεται σήμερα να έχει και μια επαφή με την διοίκηση της ομάδας για να συζητήσουν για την πορεία της και να εξετάσουν τα δεδομένα που έχουν προκύψει με το οικονομικό πάντως να αποτελεί τροχοπέδη σε κάθε σκέψη για υψηλότερους στόχους. Ο Βασίλης Κρασανάκης από την πλευρά του σε δηλώσεις του για τον απολογισμό της σεζόν που φεύγει τόνισε ικανοποιημένος:

“Θεωρώ ότι για εμάς η χρονιά έκλεισε θετικά. Ήμασταν νεοφώτιστη ομάδα που για πολλούς ήταν ερωτηματικό πώς θα παρουσιαζόμασταν στο πρωτάθλημα, ενώ δεν είχαμε ενισχυθεί αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Παρόλα αυτά, τα παιδιά δούλεψαν και το καλοκαίρι αρκετά και η δουλειά φάνηκε στο γήπεδο έχοντας έναν θετικό απολογισμό. Θεωρώ ότι εάν συνεχίσουμε έτσι, ο στόχος της παραμονής είναι πολύ κοντά, φτάνει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο”.

Η συνταγή της επιτυχίας κατά τον τεχνικό του ΠΟΑ είναι ότι:

“Έχουμε ομοιογένεια και τα χαρακτηριστικά μιας δεμένης ομάδας και όλα αυτά τα αντιπαραθέτουμε απέναντι σε σύλλογους που έχουν μεγαλύτερο ρόστερ και διαθέτουν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δική μας πλευρά σε αυτό το κομμάτι και εάν είμαστε υγιείς η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά παραπάνω. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και θέλουμε να είναι κοντά μας πάντα. Οι φίλαθλοι έχουν μερίδιο στην επιτυχία αφού μας βοηθούν τόσα στα εύκολα όσο και στα δύσκολα”.

Η διοίκηση του ΠΟΑ, οι ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό επιτελείο εύχονται στον Κώστα Βρεττό και την Κατερίνα Χατζηγιάννη να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας τους, να είναι καλότυχο αλλά πάνω απ’όλα υγιέστατο!